slodkamamuska
Zaciekawiona BB
W lutym mam urodzinki ze względu na cukrzycę powinni mi wywołać 3-4 tyg szybciej więc też dobrzeWitaj. Fajnie, będziesz miała najpiękniejszy prezent na dzień kobiet![]()
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W lutym mam urodzinki ze względu na cukrzycę powinni mi wywołać 3-4 tyg szybciej więc też dobrzeWitaj. Fajnie, będziesz miała najpiękniejszy prezent na dzień kobiet![]()
Też fajnie. Ja moją córeczkę urodziłam 3 dni po swoich urodzinkach,więc miałam spóźniony ale najcudowniejszy prezent urodzinowyW lutym mam urodzinki ze względu na cukrzycę powinni mi wywołać 3-4 tyg szybciej więc też dobrze
W lutym mam urodzinki ze względu na cukrzycę powinni mi wywołać 3-4 tyg szybciej więc też dobrze
W moim przypadku tak 9 lat temu byłoA to przy cukrzycy trzeba wcześniej doprowadzić do porodu? Dlaczego? Nie wiedziałam o tym..
W moim przypadku tak 9 lat temu byłochodzi o wachania cukru i nie potrzebny przez to stres skoro dzidzia już 36tyg uznawana jest za donoszona bynajmniej ja mam tak na wypisie
a młoda miała wtedy 3480 więc też sporo
No właśnie warunki w miejskim sa fatalne...jakiejś kobitce sie podobno po cesarce lozko zlamalo w pol na sali i rypnela o ziemie...ludzie dbaja o ciebie,bo musza ale jak ram bylam pare razy to plakac sie chce jakie warunki....Nie mam pojęcia podobno w MEDIKOR są lepsze warunki ale w miejskim szpitalu jest lepszy sprzęt do ratowania dziecka w razie jakichś komplikacji w sumie to sama nie wiemwolałabym Sącz od Gorlic czy Krynicy bo bliżej
![]()
Na Nawojowska od lat do tego samego lekarza. A ty?A gdzie chodzisz do ginekologa?![]()