Natusia :-)
Fanka BB :)
Witamy serdecznieHej
nieśmiało zaglądam już od jakiegoś czasu, ale chciałabym dołączyć, można?
Mam 30 lat, to moja pierwsza ciąża (po in vitro), jestem w 11tc6d.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witamy serdecznieHej
nieśmiało zaglądam już od jakiegoś czasu, ale chciałabym dołączyć, można?
Mam 30 lat, to moja pierwsza ciąża (po in vitro), jestem w 11tc6d.

O to kiepsko. No na to gardło dostałaś ten antybiotyk?Hej właśnie się obudziłam z mega bolacym gardłem. Zaglądam do niego a tam same czopy ropne takie białe. Śliny nie idzie przełknąćdodam że 5 lat temu miałam usuwane migdały
Tak :/ mam angine ropnaO to kiepsko. No na to gardło dostałaś ten antybiotyk?
Z dnia na dzień się pojawiła. Nigdy w życiu jej nie miałam. A do tego czopy ropneUuuu...
![]()
Może się przemęczyłaś,stąd bóle brzucha i zawroty głowy???nie można Was na chwilę zostawić bo ponad 20 stron naskrobanychja miałam pracowity weekend i mało odpoczywałam a od wczoraj wieczorem jakiś mega kryzys... Jest mi tak niedobrze jak jeszcze nie było... nudności bez wymiotów co prawda ale i tak dramat.. słaba się czuję, w głowie mi się kręci- no ratunku! i ból brzucha znowu na dole a myślałam, że mam to już za sobą. Niedługo 12 tydzień a tu taka "niespodzianka"
Biedulko,współczuje Ci bardzo. A coś do płukania gardła masz?Tak :/ mam angine ropna
Zapisała mi antybiotyk jako shake do tego krople do płukania gardła i paracetamol do piciaBiedulko,współczuje Ci bardzo. A coś do płukania gardła masz?
Trzymaj się i dużo wypoczywaj.Zapisała mi antybiotyk jako shake do tego krople do płukania gardła i paracetamol do picia