Agnieszka91
Fanka BB :)
To tak jak mi. Jak dłużej posiedze czy pochodzę po słońcu to mi nie dobrze.Ja wczoraj bylam nad jeziorem, ale jakos slonce mi nie sluzy
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak mi. Jak dłużej posiedze czy pochodzę po słońcu to mi nie dobrze.Ja wczoraj bylam nad jeziorem, ale jakos slonce mi nie sluzy
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści a co znaczy, że krwiak sobie odpuścił? Oczyścił się i już go nie ma?Witam was kochane.Pogoda super a my jeszcze na oddziale w szpitalu tyle z tego dobrego że sytuacja opanowana ,krwawienie wczoraj całkiem ustapilo i krwiak sobie odpuścił we wtorek jedziemy do domku ...Oby do przodu ...Miłego końca wakacji życzę
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Oczyscił się i zagrożenia niema no chyba że jakimś cudem kolejny się pojawi czego bym nie chciała ale niema co gdybac póki co jest dobrze oby tak zostało jak najdłużejSuper wieści a co znaczy, że krwiak sobie odpuścił? Oczyścił się i już go nie ma?
![]()
To ekstra!!! Kurde oby i mój sobie poszedł. Ale chciałabym, żeby się wchlonął, bo chyba zawału bym dostała jak zobaczyłabym krew.Oczyscił się i zagrożenia niema no chyba że jakimś cudem kolejny się pojawi czego bym nie chciała ale niema co gdybac póki co jest dobrze oby tak zostało jak najdłużej
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
No ja wczoraj jak ta krew zobaczyłam też o mało zawału nie dostałam ta ciąża coraz bardziej mnie zaczyna zaskakiwać.To ekstra!!! Kurde oby i mój sobie poszedł. Ale chciałabym, żeby się wchlonął, bo chyba zawału bym dostała jak zobaczyłabym krew.
![]()
Oj też niemam pojęcia czemu podjęto taką a nie inną decyzję ....Slodkamamuśka, przynajmniej się Tobą dobrze zajęli. Ja w pierwszej ciąży trafiłam do pewnego warszawskiego szpitala z krwawieniem we wczesnej ciąży (7tc bodajże). To było w piątek w nocy. Po wielu godzinach oczekiwania zbadali mnie, stwierdzili krwiak, przepisali duphaston i wysłali do domu. Bez zwolnienia z pracy. Mimo, że mówiłam lekarce, że w sobotę pracuję i będę 10 godzin na nogach stała. Powiedziała mi, że to bez znaczenia, że i tak co ma być to będzie. Tamtą ciążę straciłam i po dziś dzień się zastanawiam, czy gdyby mi dali nakaz leżenia, czy inaczej potoczyłyby się moje losy. Wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE dziewczyny, które znam i które miały krwiaki, miały nakaz leżenia, a większość zatrzymywali na obserwację w szpitalu. Nie wiem, czemu w moim przypadku tak lekceważąco podeszli do sprawy.