Misia.93
Fanka BB :)
Ja jezdze do Birmingham. Jest jeszcze w Coventry. A Ty skąd jesteś?a w którym mieście jeśli mogę spytać? wiem że jest w Manchesterze Londynie i Glasgow, może warto by było się przejechać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jezdze do Birmingham. Jest jeszcze w Coventry. A Ty skąd jesteś?a w którym mieście jeśli mogę spytać? wiem że jest w Manchesterze Londynie i Glasgow, może warto by było się przejechać
Ja mieszkam w Carlisle, na północnym zachodzie Anglii, najbliżej chyba byłoby mi do Glasgow ale nie wiem jacy lekarze tam są[emoji6]a wolałabym kogoś poleconegoJa jezdze do Birmingham. Jest jeszcze w Coventry. A Ty skąd jesteś?
Niestety nie mam pojęcia. Ja chodzę do dr. Koteckiego bardzo miły lekarz lepiej trafić nie mogłamJa mieszkam w Carlisle, na północnym zachodzie Anglii, najbliżej chyba byłoby mi do Glasgow ale nie wiem jacy lekarze tam są[emoji6]a wolałabym kogoś poleconego
Tego to nie wiem.Dzięki, choć i tak trochę za daleko [emoji4] mam tylko jedno pytanie orientujesz się może czy polski lekarz w uk może wypisać receptę na luteine?
U mnie z dziewczynki cieszyli by się mężuś, teściowie i moja córunia (bardzo chce siostrzyczkę),a z chłopczyka moi rodzice bo mają same wnusie. Ale co ma być to będzie,modlę się tylko o zdrówko dla dzidziusia bo to jest najważniejszemnie już obojętne chyba dlatego właśnie ze się nastawialam poprzednio i wyszło na odwrót[emoji1] dwóch chłopaków mam to i trzeci nie zaszkodzi[emoji16]a z dziewczynki to najbardziej by się cieszyli mój M i teściowa[emoji1]ja oczywiście tez[emoji12]
moi synowie na nasze pytanie co wolą braciszka czy siostrzyczke zgodnie postawili na braciszka[emoji16] a moja teściowa to już od mojej drugiej ciąży o wnusi marzy, sama ma dwóch synów a teraz 4 wnuczkow, same chłopaki bo mój szwagier też ma dwóch chłopców[emoji16] opowiadała mi kiedyś historie jak była w drugiej ciąży to umyslila sobie ze będzie dziewczynka, wszystko zaplanowane, imię itp, miała cesarke w znieczuleniu ogólnym więc nie wiedziala co się urodziło, dopiero jak się obudziła to na stoliku była kartka i kwiaty od teścia a w kartce napis 'dziękuję za syna a Marcin za brata'[emoji16] z tych nerwów duszności dostała i jakiejś zapaści, a potem na synka przez tydzień krzywym okiem patrzyla... więc teraz byłaby w 7 niebie gdyby trafiła się dziewczynka[emoji2]U mnie z dziewczynki cieszyli by się mężuś, teściowie i moja córunia (bardzo chce siostrzyczkę),a z chłopczyka moi rodzice bo mają same wnusie. Ale co ma być to będzie,modlę się tylko o zdrówko dla dzidziusia bo to jest najważniejsze![]()
No to życzę Wam zdrowej córeczkimoi synowie na nasze pytanie co wolą braciszka czy siostrzyczke zgodnie postawili na braciszka[emoji16] a moja teściowa to już od mojej drugiej ciąży o wnusi marzy, sama ma dwóch synów a teraz 4 wnuczkow, same chłopaki bo mój szwagier też ma dwóch chłopców[emoji16] opowiadała mi kiedyś historie jak była w drugiej ciąży to umyslila sobie ze będzie dziewczynka, wszystko zaplanowane, imię itp, miała cesarke w znieczuleniu ogólnym więc nie wiedziala co się urodziło, dopiero jak się obudziła to na stoliku była kartka i kwiaty od teścia a w kartce napis 'dziękuję za syna a Marcin za brata'[emoji16] z tych nerwów duszności dostała i jakiejś zapaści, a potem na synka przez tydzień krzywym okiem patrzyla... więc teraz byłaby w 7 niebie gdyby trafiła się dziewczynka[emoji2]
Ciekawe kiedy się dowiemy, co nosimy pod serduszkiemmoi synowie na nasze pytanie co wolą braciszka czy siostrzyczke zgodnie postawili na braciszka[emoji16] a moja teściowa to już od mojej drugiej ciąży o wnusi marzy, sama ma dwóch synów a teraz 4 wnuczkow, same chłopaki bo mój szwagier też ma dwóch chłopców[emoji16] opowiadała mi kiedyś historie jak była w drugiej ciąży to umyslila sobie ze będzie dziewczynka, wszystko zaplanowane, imię itp, miała cesarke w znieczuleniu ogólnym więc nie wiedziala co się urodziło, dopiero jak się obudziła to na stoliku była kartka i kwiaty od teścia a w kartce napis 'dziękuję za syna a Marcin za brata'[emoji16] z tych nerwów duszności dostała i jakiejś zapaści, a potem na synka przez tydzień krzywym okiem patrzyla... więc teraz byłaby w 7 niebie gdyby trafiła się dziewczynka[emoji2]
Ja zapewne dopiero w 20 tyg bo u nas nie mówią wcześniej. Nawet jakbym zapytała to mi powiedzą że teraz nie ma szans by określić i koniec[emoji53]Ciekawe kiedy się dowiemy, co nosimy pod serduszkiem![]()