SłodkaJa na poczatku chcialam chlopca, ale z biegiem czasu jest mi to obojetne, wazne aby bylo zdrowe. A jak pytam coreczki co by wolala brata czy siostre, to za kazdym razem odpowiada inaczej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SłodkaJa na poczatku chcialam chlopca, ale z biegiem czasu jest mi to obojetne, wazne aby bylo zdrowe. A jak pytam coreczki co by wolala brata czy siostre, to za kazdym razem odpowiada inaczej![]()
to faktycznie późno wstałaśdobrze że masz takich synków zaradnych
" to ty myjesz okna w ciąży?
mnie za wspomnienie o umyciu okien na innym forum zlinczowano... że okien w ciąży się nie myje, że to powinien zrobić mąż/chłopak/lub ktoś z rodziny..." ile ludzi tyle opinii
ja wolę mieć czyste okna
niż czekać 9 miesięcy...
![]()
chce umyć jedno bo nie było nas 4 tyg w domu i jest brudne a mój mąż od rana pracuje, już sobie wczoraj zamyslilam żeby to okno umyć bo w kuchni często siedzę i mnie po prostu denerwuje zwłaszcza że nie mam w nim firanki i każdy brud widać jak na dłoni[emoji6] a do reszty to już m zagonie w ten weekend[emoji2]
ja dzis mylam jedno oknoja wiem ze sa rozne informacje na wszystko ale jak tak sie czyta to wychodzi ze ciezarne nic nie moga robic, jesc tylko powinny siedziec i pachniec
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sumie dużo rzeczy robię w domu ale teraz po prostu spokojnie i powoli, jeśli jest okazja to wykorzystuje M, nie niszę oczywiście żadnych ciężarów ale pozmywac czy pozamiatac podłogę moge[emoji6] z oknami nie mam w sumie problemu bo są nisko a że ja wysoka to też rąk w górę za bardzo unosić nie muszę[emoji2] wszystko spokojnie i z umiarem, jakbym miała tylko w domu leżeć to bym zwariowala
Ojej współczuje zapalenia krtani. A lekarstwa jakieś bierzesz typu antybiotyk czy tylko naturalne środki?Ja na l4 na tydzień,dalej mecze się z tym zapaleniem krtani gardło nie chce przestać boleć
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie robiłam tego nawet nie słyszałam o tym :-)Dziewczyny bawiła się któraś z was w testy z sody (do kubeczka z sodą trzeba wlać mocz)? Podobno gdy się soda nie pieni to będzie dziewczynka a gdy się pieni to chłopiec![]()