reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny napiszcie do Oli fasoli zeby na Facebooku wam wysłała zaproszenie do grupy . Zrobiłyśmy tam grupę tajna dlatego nie możecie znaleźć . Ale pisze sie do Oli i ona wysyła zaproszenia . To nie tak ze my nie przyjmujemy [emoji12] tam sa nawet osoby nie z forum :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
daj znać czy powiedzieli. Ja pytałam w poprzedniej ciąży to mi powiedzieli ze nie ma szans by zobaczyć bo za wcześnie i nawet nie próbowali patrzeć. Może coś się zmieniło przez 4 lata[emoji2]

ja jeszcze leżę w łóżku ale muszę wstać i ogarnąć dom bo dziś koleżanki z pracy przychodzą a mój na 12 godz w robocie i nie ma mi kto pomoc....[emoji12]
To powodzenia :)

Daria tam jest administratorwm
Tu Lilija czy jakos tak miala nazwe. I faktycznie duzo osob jest,które nie byly tu na forum w ogole tylko ktos im powiedzial o grupie i sie dopisaly

f2w3d5qpwgay0ieo.png

Ehhh no właśnie tylko jakieś naturalne syropy typu z serii *spam*,tabletki ziołowe i powiem wam,że czekam do jutra jak rano jutro nie będzie nic lepiej to idę pi antybiotyk bo mecze się od niedzieli już...cały czas kaszle i nie wiem też czy mojemu bobaskowi to nie zaszkodzi...powiem wam że to moja 2 ciąża 14tc a ja naprawdę czuję już pierwsze ruchy!i to serio żadne bulgotanie w jelitach....p.s.mało nas tu już na forum ale ja osobiście jakoś nr mam zamiaru prosić się o jakieś przyjęcia do wątków zamkniętych czy na fb wyszukiwać

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka, zdrówka, zdrówka. Leć do lekarza jak nic lepiej nie będzie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Asica66 ja to samo,wbrew stereotypom i gadaniu ludzi już teraz "musi być teraz chłopak "ja również pragnę drugiej corenki...no i niby ma być dziołcha,zobaczymy we wrześniu czy się potwierdzi ale w mojej i męża rodzinie dwie dziewczyny "pod rząd" się jeszcze nie trafiły więc być może okazać się,że to jednak chłopczyk

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też że względow praktycznych wolałabym córkę, ale oczywiście najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
wcześniej dziewczyny się dopisały jak grupa była zamknięta, przyjmowane były wszystkie a dopiero potem okazało się, że część nie była aktywna na forum. ale nikt nikogo nie będzie wyrzucał :) ja też wolę tam, w telefonie mi łatwiej. zaraz sobie zrobię ten test sodowy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry