Dr Agnieszka Hoffman. Przyjmuje na Kasprzaka a prywatnie w Mysiadle.Izus85
Hej [emoji16] a może mogłabyś polecić doktor na nfz ja prowadzę ciąże w luxmedzie i jest słabo
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dr Agnieszka Hoffman. Przyjmuje na Kasprzaka a prywatnie w Mysiadle.Izus85
Hej [emoji16] a może mogłabyś polecić doktor na nfz ja prowadzę ciąże w luxmedzie i jest słabo
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki [emoji3][emoji3][emoji3]Dr Agnieszka Hoffman. Przyjmuje na Kasprzaka a prywatnie w Mysiadle.
![]()
Będzie dobrze ja cesarki się bałam tzn może nie tyle co bałam ale chciałam naturalnie a później się cieszyłam bo pratktycznie bez bolu, tylko wklucie w kręgosłup boli sekundę, i doslownie 5 minut i dziecko po tej stronie[emoji4] ja po pierwszej doszłam szybko do siebie, po kilku dniach już chodziłam normalnie wyprostowana, po drugiej trochę dłużej ale też dałam spokojnie radę[emoji4] a Twój mąż będzie mógł przy Tobie być?
nie boli, dostaje się środki przeciwbólowe, jest takie dziwne uczucie w nogach i mogą być opuchniete przez parę godzin. A no i mnie strasznie swedziała cała skóra, ponoć jest coś w tym znieczuleniu że swędzi i to normalne, nie wiem jak będzie teraz bo to swędzenie tylko przy drugim cc miałam. Ogólnie było tak że przy pierwszej, jak urodziłam o 11:09 to ok 23 już mi kazali wstawać z łóżka i po malu chodzić żeby szybciej dojść do formy. Przy drugim urodziłam 12:10 a kazali wstać dopiero następnego dnia rano jak zmieniałam sale. Nie wiem dlaczego tak, być może bo dwa różne szpitale. Trzymam kciuki by Twojemu udało się załatwić wolne[emoji4]No właśnie ze moj na swoją firmę i nie wiemy jeszcze jak to wykombinować . Niby teściowa powiedziała ze weźmie tydzień wolnego ale z nią to rożnie ...
A powiedz mi po przewiezieniu na sale i jak puści zniexzulenie to nie jest jakiś ogromny ból ? Sa momenty ze zabijasz sie z bólu po cesarce ? Kiedy najbardziej boli ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rownież biorę Femibion Natal 1od 9 tc. Ginekolog mi zaproponował, bo sie lepiej wchłania itp. A od 2 trymestru juz Femibion Natal 2 :-)JegoBaba ja od 13tc biorę femibion zamiast folika. Ale z tego co wiem nie tylko u Ciebie witaminy wywołują mdłości, to się zdarza.
Nie... Naczytałam sie dużo, co powoduje jego brak.. Zapytaj ginekologa może doradzi Tobie coś innego sam, powiedz i swoich dolegliwościach.no to może się przerzucę na ten Femibion bo po prostu tragedia :/
A czy zaryzykowały byście nie branie wcale kwasu foliowego?