Kleinekatia
Fanka BB :)
To nic! Spokojnie a nie boli nie ma skurczow? Jedz do szpitala... ja krwawilam (jak okres w 8tc) ale bez bólu brzucha pojechalam i to byl krwiak po ktorym nie ma juz śladu... spokojnie :*Dziewczyny, krwawię![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nic! Spokojnie a nie boli nie ma skurczow? Jedz do szpitala... ja krwawilam (jak okres w 8tc) ale bez bólu brzucha pojechalam i to byl krwiak po ktorym nie ma juz śladu... spokojnie :*Dziewczyny, krwawię![]()
Dzwoń do swojego lekarza! Lepiej to skonsultować, może to nic groźnegoDziewczyny, krwawię![]()
Dziewczyny, krwawię![]()
On i tak bedzie kazał jechac na izbe przyjec.Dzwoń do swojego lekarza! Lepiej to skonsultować, może to nic groźnego
O ktorej masz tam byc?Umówiłam się na wizytę do przychodni, z poprzednich ciąż mam takie doświadczenie, że na sorze siedzenie parę godzin w napięciu, wolę sobie tego oszczędzić. Żywa, ciemna krew niestety. W 1 trymestrze faktycznie krwiaczki się zdarzają, ale w 15?
Katherine ale w przychodni Cie nie poloża na obserwacji zawsze lepiej do szpitala..Umówiłam się na wizytę do przychodni, z poprzednich ciąż mam takie doświadczenie, że na sorze siedzenie parę godzin w napięciu, wolę sobie tego oszczędzić. Żywa, ciemna krew niestety. W 1 trymestrze faktycznie krwiaczki się zdarzają, ale w 15?
Dlatego, żeby na SORze nie czekać wzywaj erkę to zajmą się Tobą od razu!!Umówiłam się na wizytę do przychodni, z poprzednich ciąż mam takie doświadczenie, że na sorze siedzenie parę godzin w napięciu, wolę sobie tego oszczędzić. Żywa, ciemna krew niestety. W 1 trymestrze faktycznie krwiaczki się zdarzają, ale w 15?