reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila. :(
Biedna :-* no niestety taki nasz los. Mi naszczescie pomogło jak trochę rozmasowalam i obyło się bez tabletek

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mam takie małe pytanko i proszę o wasze zdanie jako przyszłe mamy.
wiele moich znajomych nabija i smieje sie ze mnie ze juz zaczynam kupowac pampersy , chusteczki nawilżane , poprostu trafia sie dobra cena to kupuje .na poczatku te pierwsze roz czyli 1,2,3 ...czy tez uwazacie ze przesadzam ?

wiele moich znajomych nabija i smieje sie ze mnie ze juz zaczynam kupowac pampersy , chusteczki nawilżane , poprostu trafia sie dobra cena to kupuje .na poczatku te pierwsze roz czyli 1,2,3 ...czy tez uwazacie ze przesadzam ?
Trochę za wcześnie chyba, bez urazy [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem jak masz gdzie to trzymać i taka ochotę to kupuj. A co to kogo obchodzi? Na początku idzie masa pieluch i chusteczek a Ty juz będziesz ustawiona ;)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Witam nowe mamuśki :)

Ja śpię na zmianę na prawym i lewym boku, czasem tak pół na boku, pół na brzuchu z nogą podciągniętą wysoko. Poduszka ciążowa robi robotę :) Walczę o nią z psem i chłopem :p

Jutro mam wizytę kontrolną, ale bez usg. Ale połówkowe już się zbliża na szczęście :) Ruchów nadal nie czuję.
Hehe ja też tak śpię pół na boku, pół na brzuchu z nogą wysoko :D oj te poduszki robią swoje, więc trzeba w nią zainwestować :)
3jgx9n73cggmefkw.png

reklama
Do góry