Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No do endo na NFZ się dostać w tym roku już nie ma szans, a tarczyca w pierwszych tygodniach jest najważniejsza, więc wolę szybko działać.
Noś sportowy stanik! Nie chodź bez stanika!A mnie bolai tez jakby 2 razy ciezsze. W domu chodze bez stanika bo ciśnie. Jeszcze troche i bede je miec do pepka [emoji23][emoji23] boszzzzz jeszcze 10 dni do usg [emoji30]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ale w jakim sensie bolą? Mrowią? Łydki, stopy?A czy kogoś bolą nogi ?mnie bardzo szczególnie wieczorem
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi endo nic nie kazał zmieniać ( jest też ginem). Wizyte u niego mam 25.07 dopiero...mam zrobić hormony i już. Tyle, że ja mam tsh 2.64... a w lutym 2015 mialam 1.34( 3 msc po odstawieniu anty)... dlatego lecze tarczyce...No do endo na NFZ się dostać w tym roku już nie ma szans, a tarczyca w pierwszych tygodniach jest najważniejsza, więc wolę szybko działać.
Do gin też prywatnie, bo pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić, a tam przyjmują tylko prywatnie.
Ruciane-Nida, powoli pakujemy bagaże, jest dobrze.Izuś zazdroszczę, gdzie jedziecie?
Ja na razie mam brać jodid 200 i wit. D.Mi endo nic nie kazał zmieniać ( jest też ginem). Wizyte u niego mam 25.07 dopiero...mam zrobić hormony i już. Tyle, że ja mam tsh 2.64... a w lutym 2015 mialam 1.34( 3 msc po odstawieniu anty)... dlatego lecze tarczyce...
ale teraz zaczełam się martwić