• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Rozumiem,to faktycznie warto wydać pieniążki [emoji2]ja jeśli z jakichś powodów będę musiała iść prywatnie to pójdę bez wątpienia -zdrowie dziecka najważniejsze [emoji2]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

No do endo na NFZ się dostać w tym roku już nie ma szans, a tarczyca w pierwszych tygodniach jest najważniejsza, więc wolę szybko działać.
Do gin też prywatnie, bo pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić, a tam przyjmują tylko prywatnie.
Mi endo nic nie kazał zmieniać ( jest też ginem). Wizyte u niego mam 25.07 dopiero...mam zrobić hormony i już. Tyle, że ja mam tsh 2.64... a w lutym 2015 mialam 1.34( 3 msc po odstawieniu anty)... dlatego lecze tarczyce...
ale teraz zaczełam się martwić

reklama
Mi endo nic nie kazał zmieniać ( jest też ginem). Wizyte u niego mam 25.07 dopiero...mam zrobić hormony i już. Tyle, że ja mam tsh 2.64... a w lutym 2015 mialam 1.34( 3 msc po odstawieniu anty)... dlatego lecze tarczyce...
ale teraz zaczełam się martwić
Ja na razie mam brać jodid 200 i wit. D.
Skoro jesteś pod stałą opieko endo, na pewno jest wszystko w porządku. [emoji4]
Ja ostatnio u endo byłam w marcu 2015. [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry