reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja zas inke pilam a w ciazy mnie odrzucilo. Tylko kawe przyjmuje:-) Jajek nie jadam w ogole bo nie lubie. W zadnej postaci nie tkne. Mleka krowiego tez nie pije:) Ale jem maslo i okazyjnie ser cheddar czy parmezan.

Ide dzis na przeciecie ropnia na 8. Ciekawe co powie nt.usuniecia zeba w ciazy bo jak mam sie meczyc to wole pomeczyc sie tydzien z bolem po usunieciu.

I gotuje dzieki wam ogorkową

Dzień do dobry :) my dopiero wstajemy... w nocy sie mecze ze snem,a potem śpimy tyle ;)

Tez mam pulubiona mamę ginekolog na fejsie super pisze ciekawostki :)

Ja suknie kupiłam za 2700 wystawie za określona kwotę,jak nikt nie kupi będę stopniowo schodzić z ceny ;)

Bo te8 to zlo! Nie wiem po co nam to. Najszybciej sie psują i bola jak wychodzą! Ja jedna wyrwalam w lutym bo okazalo sie przypadkiem,ze ona jest juz cala na swiecie a wystaje 3 milim a reszta idzie w 7 i uciska cala reszte...na dole wychodza juz dluuuuuugo i wyjsc nie moga...buuu

f2w3d5qpg42bnawz.png

Ja miałam dwie ósemki usuwane chirurgicznie,bo miałam zatrzymane... czyli nie było ich widać trzeba było nacinać dziąsło... okropne... kupę kasy wydałam na to :/
Drogie te żeby mądrości ;)

I jeszcze jedna (śląska) marcówka wita :)
Ciąża pierwsza, termin na Dzień Kobiet ;)
Wszystko wskazuje na chłopaka.
witaj
skąd jesteś? ja z K-wic
jak samopoczucie?
Ide dzis na przeciecie ropnia na 8. Ciekawe co powie nt.usuniecia zeba w ciazy bo jak mam sie meczyc to wole pomeczyc sie tydzien z bolem po usunieciu.
współczuję ci i łączę się w bólu
też mnie czeka usunięcie 8, zwlekam jak mogę aż mnie ostatnio gin opieprzył
gin też mi powiedział że po usunięciu mogę na ból zażyć 3 paracetamole na dobę a wszyscy mi mówią że nie wydolę z bólu przy takiej ilości

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry