Paulyna
Fanka BB :)
to chyba ja to również mam...a jak pęcherz pełny to też stawia mi się macica
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to chyba ja to również mam...a jak pęcherz pełny to też stawia mi się macica
Miałam to samo... i jak poszłam na wizytę do ginekologa i mnie zważyli to też się zdziwiłam... lekarz dał mi do zrozumienia, że troszkę za szybko moja waga wzrasta i mam "przykazanie" żeby do kolejnych dwóch wizyt ważyć tyle samoDzisiaj załamka na wadze, bo nagle przyrost 1,5 kgz dnia na dzień :/ ja nie wiem, z 2 dni pewnie znowu będzie mniej, nie wiem skąd takie wahania...
masakra... u mnie przez 2 wizyty waga stała, a teraz, jak podsumuję to będzie skok 2,5 kg!Miałam to samo... i jak poszłam na wizytę do ginekologa i mnie zważyli to też się zdziwiłam... lekarz dał mi do zrozumienia, że troszkę za szybko moja waga wzrasta i mam "przykazanie" żeby do kolejnych dwóch wizyt ważyć tyle samo![]()
Tyle, co się położę, to od razu odpływam. Zwykle przesypiam całą noc. No chyba, że jakieś głupoty mi się śnią, to wtedy czasem się budzęA U Was jak ze snem nocami?

Kulka, to, że jeszcze nie czujesz ruchów to raczej nie jest zwiastun problemów z łożyskiem. Może masz je po prostu na przedniej ścianie? Ja w poprzedniej miałam na tylnej ścianie i jak zaczęłam czuć ruchy to już czułam codziennie. A teraz mam na przedniej i zonk, czasem czuję a potem przez parę dni cisza. Widziałam na usg jak to wygląda, dziecko sobie trafia w łożysko jak w wielką poduchę, a że jest jeszcze malutkie to nie mam możliwości tego poczuć.
W 1 trymestrze była masakra. Zasnąć nie mogłam bo mdłości. A jak się w nocy budziłam to moje mdłości też i znów spanie z głowy. Dobrze że w dzień nadrabiałam.A U Was jak ze snem nocami?