czarrownica
Fanka BB :)
Taka byłam zaszokowana tymi wszystkimi nowosciami. I tym że było widać rączki nóżki, serduszko i to wszystko że zapomnialam zapytac, a doktor nic nie powiedział.ja też jeszcze czekam, a na prenatalnych jakieś sugestie były ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taka byłam zaszokowana tymi wszystkimi nowosciami. I tym że było widać rączki nóżki, serduszko i to wszystko że zapomnialam zapytac, a doktor nic nie powiedział.ja też jeszcze czekam, a na prenatalnych jakieś sugestie były ?![]()
Ja w szmatolku kupilam sobie kurteczke na jesien i kilka ubran dka starszego dziecka. W pepco kilka par legginsow i sweterek. Narazie nie narzekam na braki ubran bo wszystko mialam zawsze oversize i jak bede miala legginsow to przechodze te ciazeU Was też tak zimno dzisiaj? Zmarzłem strasznie. Kupiłam sobie w lumpku sweter taki luźny na brzusio i kilka body dla maluszka. A w h@m spodnie ciążowe. Moje pierwsze zakupy, a jak cieszą
Co do wagi to ja waze tyle co przed ciąża i po I trymestrze nadgonilam 2 kg i wróciłam do wagi przed ciąży. Brzuszek malutki.
A i co najważniejsze czuje od soboty ruchy- 17 tc.
Ja wieczorami padam koło 22. Przykładami głowę do poduszki i już mnie nie ma. Raz wstaje siku.
Cieszę się z Waszym udanych wizyt. Ja mam 25 dopiero.
Ja do tej pory morfoligia miałam co miesiąc. Teraz nie kazał robić. Tylko mocz.
Co do fotelików to ja polecam kupować nowe i z atestami. Ja lubię maxi cosi.
Na allegro jest dużo fajnych grubych i za mniej niz 20 zlJa też mam dużo sweterków oversize, ale spodnie musiałam już kupić
rajstopki też by się przydały, w h&m za 23 zł są...
bede musila zerknacNa allegro jest dużo fajnych grubych i za mniej niz 20 zl
a na kiedy masz teraz termin?Rozmawialam dzis z położna (bardzo bym chciala by to ona byla na moim porodzie ale zobaczymy jak wyjdzie...) i powiedziala ze jesli odstepy miedzy miesiaczkami byly krotkie (co 19/20 dni) to bardziej prawdopodobny jest termin porodu wskazywany przez badanie USG. Wtedy trafilabym do lutowych mamusiek![]()