Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kulka ja mam detektor jakos od ponad tyg. Kupilam go na olx za 60 zl i spie od tamtej pory spokojniusio. Nie budze sie w srodku nocy jak mnie cos bolalo wiecej w ciagu dnia z mysla"co z dzieckiem" bo przed snem sb slucham serca+kopniakow.
Ja ostatnio polazlam do hm przy okazji i patrzylam na uniwersalne ale w sumie niewiele tego...w ogole ogolnie jak patrzrwna rzeczy to no na allegro kupuje sie "zestaw dla chlopca/dziewczynki" albo do wyboru roz/niebieski. Nawet projektor polecany na fb ma tylko 2 kolory hehe!
ja trochę uniewrsalnych widziałam jest sporo bieli, szarości, granatu Jednak wstrzymuję się trochę, bo chcę zobaczyć co w spadku dostanę. Wtedy o kilka sztuk uzupełnię zapasy
Ja tam raczej moge dostac tylko dziewczece jakbym chciala ale teraz nie bo jak przyniosę roze do domu to maz mnir wyśmieje bo przecież junior bd i kropka[emoji23]
hehe ja liczę na tą dziewczynkę a mąż wciąż się ze mną droczy, że syn a potem stwierdza, że mu jednak obojętnie a moja mama już marzy o kupowaniu sukieneczek