reklama

Marcowe mamusie 2017

U nas tez prawie wszyscy (najlepsi znajomi i najbliższa rodzina) wiedza oprócz ludzi u mnie w pracy ale im powiem w dniu w którym pojde na zwolnienie. Córeczka dowiedziała sie od razu bo testowałam akurat w jej 6 urodziny wiec prezent był the best ;) i zdziwienie przeogromne :)

No wreszcie zadowolilam swoje potrzeby żywieniowe zjadłam naleśniki z białym serem i dżemem truskawkowym Ooo tak tego potrzebowałam ;) zastanawiałam sie nad nutella ale nie chce jeść słodyczy chociaż chyba zaraz cichaczem skubne łyżeczkę [emoji1] a teraz idę włosy farbować Ehh ale mi sie nie chce...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas tez prawie wszyscy (najlepsi znajomi i najbliższa rodzina) wiedza oprócz ludzi u mnie w pracy ale im powiem w dniu w którym pojde na zwolnienie. Córeczka dowiedziała sie od razu bo testowałam akurat w jej 6 urodziny wiec prezent był the best ;) i zdziwienie przeogromne :)

No wreszcie zadowolilam swoje potrzeby żywieniowe zjadłam naleśniki z białym serem i dżemem truskawkowym Ooo tak tego potrzebowałam ;) zastanawiałam sie nad nutella ale nie chce jeść słodyczy chociaż chyba zaraz cichaczem skubne łyżeczkę [emoji1] a teraz idę włosy farbować Ehh ale mi sie nie chce...

Mi mąż omleta zrobił. [emoji4][emoji4]

Ola, chcieliście taką dużą różnicę wieku? U nas będzie prawie 5 lat...

Ola, chcieliście taką dużą różnicę wieku? U nas będzie prawie 5 lat...

Wcześniej nie chcieliśmy, nie chciało nam sie .. Zreszta Klara miała byc jedna, rok temu jeszcze tak myśleliśmy ze tak bedzie, R. nie chciał słyszeć o drugim dziecku a teraz wszyscy sie bardzo cieszymy jednak nasze życie bardzo sie zmieni, Klara jest juz samoobsługowa a teraz noworodek bedzie :) bedzie ciekawie szczególnie przy naszym stadzie futer 4 koty i pies i do tego jedna kotka ma kroplowki co drugi dzien .. Bedzie cieżko.

A u was dlaczego taka duża przerwa ?

Ejjj a położna? Wybieracie już? I szkoła rodzenia- w Poznaniu są bezpłatne ...moje koleżanka chodziła w drugiej ciąży i bardzo poleca, ale ona Dolny Śląsk to w Poznaniu mi nie doradzi :( myślicie o tym?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rodziłam synka na raszei i drugie tez chce na raszei . Na polnej w życiu bym nie chciała rodzic . Św rodzina ma dobre opinie ale mi sie tam nie podoba to ze nie ma odwiedzin . Jak urodziłam Karima to on niw spał prawie wcale trzeba było go nosić w dzień i w nocy . Wiec jak mój przychodził o 14 to do 18 ja spałam a on sie zajmował. Krótko odwiedziny ale zawsze cos. A na św rodziny był padła bo noe moze partner wchodzić. Św rodzina ma plus za zewnatrzoponowe .

Jak już będę oficjalnie informować to podpytam koleżanki bo rodziła tam w zeszłym rok i była bardzo zadowolona. Podobno po remoncie dużo się tak zmieniło na plus....? Oby tylko nie mieć wskazania na Polną przeraża mnie tak wielki szpital :/

Ja położnej nie biorę, tak jak przy pierwszym porodzie nie płaciliśmy i trafiły nam sie dwie super :) co do szkoły rodzenia to raczej tez nie, chodziliśmy przy pierwszej ciazy i chyba pamietam wszystko :)

reklama
Ejjj a położna? Wybieracie już? I szkoła rodzenia- w Poznaniu są bezpłatne ...moje koleżanka chodziła w drugiej ciąży i bardzo poleca, ale ona Dolny Śląsk to w Poznaniu mi nie doradzi :( myślicie o tym?

Ja położnej też nie biorę. W poprzedniej ciąży nie miałam i chyba teraz też tak będzie. Jeżeli chodzi o szkole rodzenia to ani w pierwszej ciąży nie chodziłam i teraz też raczej nie będę. W pierwszej ciąży pracowałam do końca 6 miesiąca i jakoś czasu nie miałam.... z roboty zmęczona wracałam i już nic mi się nie chciało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry