reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja śpię z poduszka dla ciężarnych z motherhood i odkąd ja mam to rzadko mam problemy ze snem, w końcu jest mi wygodnie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Ahhh trzeba sobie taką sprawić :) ja śpię rożnie, raz na plecach, raz na jednym, raz na drugim boku, ale ostatnio w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie i już nie wiem jak się położyć, chyba nauczę się lewitować :p
3jgx9n73cggmefkw.png

A ja dzięki Bogu nie mam jeszcze problemów ze snem z puchnieciem czy z zaparciami! Aż się czasemzastanawiam czy oby ba pewno jestem w ciąży! ;-)

U mnie ogólnie to nawet dobrze . Osłabienie ,ostatnio przeziębienie .Czasami straszę zawroty głowy ale nie narzekam . Każda ciąża jest inna :) jutro wizyta nie mogę się już doczekać ;) A jak u Was? Na kiedy dokładnie termin masz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My też myślimy nad Stasiem :D ja myślałam na Nelą, ale mojemu się nie podoba, nie dawaj Maja, bo znam ten ból, sama mam tak na imię i to co chłopcy w dzieciństwie potrafili zrymować z moim imieniem, to tylko ja wiem ile się napłakałam :/ teraz mamy dylemat między Stasiem, a Olkiem dla chłopca, a dla dziewczynki, Zosia, albo Hania :)
Ja mam Maje :) i na wyobrażam sobie ze mogłaby miec na i ile inaczej :) ja mam dość pospolite imię a i tak rymowali i przezywali ale jakos nigdy z tego powodu nie musiałam płakać :)

Moj m chciałby Ludwika ;) ja myśle i Mikołaju, Czarku, Wojtku albo Tadziu

reklama
Do góry