reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja tak miałam w sobotę:( wieczorem strasznie zrobił mi się duży twardy brzuch i kul okropnie położyłam się zaczęłam masować i powietrze zaczęło ze mnie schodzić i odrazu zrobił się mniejszy. Tez jest to moja pierwsza ciąża i nie lubię takich akcji. Zaczęły się chyba te słynne wzdęcia :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój to już ma dość tych moich wzdęć :p czasami się śmiejemy, że do rana się zaczadzimy :p spróbuj wziąć Espumisan, może coś pomoże :)
3jgx9n73cggmefkw.png

Ja tak miałam w sobotę:( wieczorem strasznie zrobił mi się duży twardy brzuch i kul okropnie położyłam się zaczęłam masować i powietrze zaczęło ze mnie schodzić i odrazu zrobił się mniejszy. Tez jest to moja pierwsza ciąża i nie lubię takich akcji. Zaczęły się chyba te słynne wzdęcia :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila. :(

Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila. :(
Może nospa [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sumie co wieczor mam wielki brzuch ale cieższy jest jesli na obiad zjem cos ciezkostrawnego i tez tak ciągnie cos w srodku jakby miejsca tam bylo malo..nieprzyjemne uczucie. Ale jak tak czuje to staram sie isc do wc. Czasem samo siusiu daje choc małą poprawe zawsze troszke wolnej przestrzeni sie w srodku zrobi :) Poki co odpukac ale z "dwójeczka" w wc narazie jest ok (codziennie) może to dzieki owsiance na śniadanie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry