reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Katherinne dla mnie karmienie mm bo ktos przyszedł to tez niefajnie ze tylko dlatego ale dla mnie np piers jest dalej piersią jaka byla i P je tylko oglada i nikt poza nim i lekarzami bie bd tego dalej robil. Mam wieksza pieluszke ktora sie zAkryje i nawet niech mi ktos nie wypali z pomyslem "moge zobaczyc jak je?" a kur...ogladasz moje cycki teraz? Nie to bez przesady. Kazdy inaczej. Mi tam obojetne jak ktos przy mnie karmi ale ja swoich nikomu nie bd pokazywala.
Mamy aktualnie 1 pokoj bo dalej nic nie kupilismy nowego i na wynajetym ale damy radem przy kims karmic jesli bedzie potrzeba. Zreszta nie bd sama siedziala w domu tylko normalnir mam zamiar wychodzic to tak jak w tym pokoju z kims bym siedziala. Bedzie możliwość to wyjde nie bd to zakryje.

Justyna moj sie smieje ze do kawy bd mial mleko[emoji3] no i najlepsze zrodlo bialka i dla ćwiczących podobno spox. Ja na pewno spróbuję swojego bo ciekawa jestem[emoji1]

Ewciiik powodzenia [emoji3] jutro bedziecie sie tulic[emoji1]

Iskierka spoko sama jeszcze jie jestes[emoji3]
Ja mam jutro wizyte to sie dowiem czy cos ruszylo[emoji3] do pon (20.03) mialam wytrzymac zeby sie obronic wiec juz moge rodzic! Hehe[emoji1]

f2w3d5qp85p79npu.png

Ewciiik nie bój się bedzie dobrze :-) najgorsza pierwszwa doba...człowiek sobie nie wyobraża jak można wstać z łóżka kiedy wszystko boli jak cholera...ake jak juz wstanie to zaraz śmiga :-)

Zresztą utulisz malutka i zapomnisz kazdy ból :-*

reklama
Termin niby 27-28. A jutro już piątek i się boję że w weekend mnie chwyci a wiadomo jak jest w szpitalu w weekendy. Wszystko ograniczone.

Do góry