chyba Miroslava prosiła o przepis na ciasto bez pieczenia - robiła rafaello, nawet dobre wyszło - przepis poniżej, sorki za lenistwo 
Imageshack - dsc02530
Imageshack - dsc02531n

Imageshack - dsc02530
Imageshack - dsc02531n
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

zeby bylo cienkie wystarczy mocno rozwalkowac i ponaklowac widelcem, wtedy nie wyrosnie az taka ja szukam przepisu na ciasto do pizzy ale takie cienkie jak włoskie pizze. Już znudziło mi się ciasto drożdżowe. Robicie takie cienkie ciasto?

ja tak robiłam a teraz to kupuje gotowe ciasto i daje dodatki 
uwielbiam te przyprawy ;-) do każdego dania moglabym dodać bazylię. Aa i do tego sosu dolewam troche wody.