• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziś pierwszy dzień bez kropelek. Kolek póki co brak ale też szału nie ma. Widzę, że Franek ma wzdęcia i się męczy. Jeszcze sobie z nim poszłam do miasta i jak nigdy tak marudził, że go musiałam wyjąć z wózka. Nakarmiłam go godzinę po ostatnim karmieniu i trochę z niego powietrza zeszło. Zasnął a za godzinę znowu to samo. Chyba jednak jeszcze przez jakiś czas będę mu podawać 2-3 kropelki dziennie. Normalna dawka to 20, więc chyba nie będzie to przesada.

Kładziecie dzieci w wózku na brzuszku? Bo właśnie jak się tak Franek spina i położę go na brzuszek to dla niego ulga. Ale w wózku jakoś nie mam odwagi.

20150601_151554.jpg

Załączniki

• 20150601_151554.jpg
    20150601_151554.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 75
Spoko :) nasza ma w środku 80 cm i Franek jeszcze ma trochę miejsca, ale bez szału. Myślę, że do pół roku powinno być ok, chyba że już po prostu nie będzie chciał w niej jeździć. podczas wakacji będę używać spacerówki i może już mu się potem w gondoli nie podobać. Chociaż w naszej można podnieść oparcie do siedzenia. Mnie jest z gondolą bardzo wygodnie:)

Elżbietka na styk ;-)
ja tez mam gondolę 80 i jakoś szału nie ma :baffled:
u mnie też podnosi się do siedzenia ale czy zdążymy ją w ten sposób wykorzystać to nie wiem
A więc skończyliśmy pieluchy nr 2 bo nam pupka już się nie mieści :-)
w 3 więcej wchodzi
nasz mały sukces to nauczyliśmy się jeść z cyca bez kapturka :-) jest super
są małe problemy w nocy jak piesi są przepełnione bo Hubcio za długo pośpi
przez 3 noce postanowił zmienić rytm i odpuścił jedzenie o 1
ogólnie śpioszek jak przytnie komara na dworze to trudno go dobudzić
a jak karmie go na dworze to się naje i dalej śpi
mój na brzuszku to za bardzo nie lubi czasem jak się przytuli na mnie to mu się tak uśnie więc my nadal walczymy z brzuszkiem
piąstki u nas też są ostatnio wyśmienitym przysmakiem nawet ma ślady na paluszkach pozdzieraną skórkę
czasem jest to irytujące o 4 nad ranem gdy głośno ciumka
Xenian trzymam kciuki za odkropelkowywanie Frania

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry