reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ela, ja przy pierwszej startowałam z 104, schudłam przez mdłości 5 a potem dzięki lekom przeszło i wzrosło do 112.
Teraz na szczęście jest trochę mniej ;-)

Ewa&Kubuś przy moim apetycie to szybko cię dogonię!!!
miałam wprowadzić sobie dietę cukrzycową co by się jej nie nabawić znowu a przy okazji nie przytyć,ale do wdrożenia daleka droga!!!

ja w tą ciąże zaszłam będac na diecie Ewy Dąbrowskiej. dzięki temu mam na starcie o 7 kg mniej ;-). diete zakończyłam miesiąc temu jak zrobiłam test. od tamtego momentu przytłam ok pół kg.

Hej dziewczyny
Czy macie moze uczucie kolatania serca taki lek . Ja juz ktorys raz obserwuje a do tego czasmi mam zawroty glowy. Podobno kolatanie sie zdarza tak wspominala gin ale do tego zawroty .

kasikz właśnie mam o to pytać gina!!! te kołatania to takie uczucie niepokoju,które trwa ze dwie sekundy!!!!w dwóch poprzednich ciążach tego nie miałam..teraz to może przez stres po ostatniej ciązy????ciekawe co to???

kasikz - ja czasem się budzę z takim kołotaniem, ale lekarz stwierdził, że zdrowa baba ze mnie.
Dziewczyny, piękne te Wasze dzieciątka, ja już nie mogę doczekać się usg.

Wczoraj zaliczyłam lekarza, dziś krew i mocz, niestety wyniki mogę odebrać dopiero w przyszłym tygodniu. Usg mam niebawem, ale jestem bardzo zadowolona z wyboru lekarza. :) Potwierdzony 9tc, wszystko w porządku. :)

reklama
Do góry