Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Callinka wiem co czujesz . Ja po poprzednich ciazach tez mam czasem czarne myśli ale stwierdziłam ze na pewne sprawy nie mamy wpływu i nie ma co się zadreczac . Wiec kochana główka do góry , zacznij rozmawiać z brzuszkiem :-). Pamiętaj ze twoje zamartwianie szkodzi Tobie i maleństwu. Będzie na pewno wszystko dobrze :-).
Anulka fajne ciuchy
Dziewczyny ta aplikacja to I'm expecting jest po angielsku, ale tak się uczę medycznych słówek, ciężko mi się czasami dogadać z położną..Termin porodu wyliczyła mi dokładnie jak położna mimo tego, że cykle są nieregularne.
Ja chyba zapytam się szefa czy pomogę jutro pracować z domu...chyba coś mnie bierze w Holandii do dwóch tygodni nieustannie leje i zmokłam nie raz![]()
Calinka wiem co czujesz ja mam identycznie a jeszcze jutro wizyta i stres taki,że aż mnie w żołądku ściska...jak ja się boję!!!
dziewczyny mi sny erotyczne przestały się śnića ze spaniem to dziwnie...bo najpierw nie mogę zasnąć....a potem się budzę skoro świt!!!
jutro jak po wizycie będzie ok....to lecę zamówić rogala poduchę!!!
dziewczyny a chodzicie już w ciążowych rzeczach?????ja musiałabym założyć jutro dżinsy z panelem bo w nic innego się nie dopinam![]()
A moze ktos miał jednak podobny wynik na tsh ? Proszę dziewczyny pocieszcie mnie ..