reklama

Marcowe mamy 2015

Mnie dziś tak strasznie głowa bolała. Ale poszłam na spacer, zerknęłam na lumpki... I przeszło. No, jeszcze trochę się przespałam. Czyli kupić Espumisan? Jak bierzesz, to na bank bezpieczny. :)

reklama
No właśnie, nie dosyć, że się martwisz, to jeszcze obwiniasz się że się martwisz ;) Mąż mi pomaga dużo, ma takie zdroworozsądkowe myślenie :)) Niepokój nasila mi się przed badaniami, a po usg mija jak zobaczę maluszka :D Właśnie dzisiaj byłam i wiecie co? Pomachał/a rączką do mamy i taty!!!:tak:

Callinka wiem co czujesz . Ja po poprzednich ciazach tez mam czasem czarne myśli ale stwierdziłam ze na pewne sprawy nie mamy wpływu i nie ma co się zadreczac . Wiec kochana główka do góry , zacznij rozmawiać z brzuszkiem :-). Pamiętaj ze twoje zamartwianie szkodzi Tobie i maleństwu. Będzie na pewno wszystko dobrze :-).

Ja też używam tej apki :))

No raczej nie możesz przemakać ani marznąć, więc jak tylko się da, pakuj się z laptopem do wyrka tak jak ja :) A w przerwach czytam książki Stephena Kinga, piję herbatkę z imbirem i oglądam comedy central :D Ubieraj się ciepło, ja wieczorami noszę... puchową kurtę ;) W nosie mam to, że jest jeszcze lato, bo jak zawieje to brrrr :)

Anulka fajne ciuchy :)

Dziewczyny ta aplikacja to I'm expecting jest po angielsku, ale tak się uczę medycznych słówek, ciężko mi się czasami dogadać z położną..Termin porodu wyliczyła mi dokładnie jak położna mimo tego, że cykle są nieregularne.

Ja chyba zapytam się szefa czy pomogę jutro pracować z domu...chyba coś mnie bierze w Holandii do dwóch tygodni nieustannie leje i zmokłam nie raz :(

Ja się uspokajam po wizycie jak zobaczę kruszynkę :) 9 września mam pierwsze usg genetyczne... przypuszczam, że będę przed nim kiepsko spać :/ Musi być wszystko ok!!! Trzymaj się i myśl pozytywnie :)

Sny erotyczne mnie też męczą, i to jakie intensywne, matko ;) Nigdy nie miałam, a teraz co kilka dni.

Ja też spodni nie dopinam, właściwie to już od 7 tygodnia :) Lepiej nie maltretować brzuszka ciasnymi spodniami więc wskakuj na allegro śladem Anulki :)

Calinka wiem co czujesz ja mam identycznie a jeszcze jutro wizyta i stres taki,że aż mnie w żołądku ściska...jak ja się boję!!!

dziewczyny mi sny erotyczne przestały się śnić:no::no::no: a ze spaniem to dziwnie...bo najpierw nie mogę zasnąć....a potem się budzę skoro świt!!!
jutro jak po wizycie będzie ok....to lecę zamówić rogala poduchę!!!

dziewczyny a chodzicie już w ciążowych rzeczach?????ja musiałabym założyć jutro dżinsy z panelem bo w nic innego się nie dopinam:confused::confused:

Charlie ale Ty masz bidulko przeboje :(( No TSH trzeba kontrolować, mnie też wychodziły zbyt wysokie i lekarz powiedział, że nadczynność może być niebezpieczna (ale Twój wynik to jeszcze nie nadczynność, także spokojnie!!!). Ja brałam euthyrox bo miałam niedoczynność wcześniej i przez to między innymi nie mogłam zajść w ciążę, teraz odstawiłam bo powodował nadczynność, te hormony są ciężkie do upilnowania :))

A moze ktos miał jednak podobny wynik na tsh ? Proszę dziewczyny pocieszcie mnie ..

Charlie....dokładnie tak jak napisała Callinka nadczyność jest dużo gorsza od niedoczynności.
Ja od 4 lat leczę sie na niedoczynność.........ale moje początkowe TSH wynosiło 16,000.......więć dość dpory wynik. Codziennie na czczo biorę Euthyrox.......w chwili obecnej N137.......i teraz moje TSh wynosi ponad 2 . Wynik dobry.

Callinka ja też raz weszłam w nadczynność dlatego endo zmniejszyła mi dawkę hormonu.......przestać brać nie mogę ponieważ moja tarczyca w ogóle nie produkuje tyroksyny. Do końca życia będę na lekach......Ale już sie przyzwyczaiłam do tego że pierwsze co jak otwieram rano oczy to lece po leki :tak:

Charlie myslę ze jak powtórzysz wynik i będzie niepokojący to Twój lekarz skieruje Cie do endokrynologa. I nie stresuj się bo tarczyca ogólnie nie lubi stresu ;-)....wtedy też wzrasta TSH.

Czesc dziewczyny jestem tutaj nowa. Termin mam na 26.03.2015. Aktualnie jestem w 9 tygodniu ciazy. Pierwsza wizyte u mojego lekarza mam juz za soba. kolejna w nastepny wtorek.Czy was tez pobolewa lekko podbrzusze??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry