reklama

Marcowe mamy 2015

usg pokazało 10 tydz i 1 dzień, nie dopytałam, bo jakoś początkowo mnie to nie zaniepokoiło, dopiero jak wyszłam zaczęłam myśleć, że może to znaczy, że coś nie tak.

reklama
Bachuta wisocznie skoro lekarz nie zrobila z tego wiekszej afery to sie zdarza lub trzeba na spokjnie obserwowac. Bedziesz teraz na genetycznym niedlugo to dokladnie ci sprawdza a moze juz bedZie ok

Kochane dziękuję za te mile słowa :-) dodają pozytywnego kopniaka :-) .
Elzbietka mnie boli częściej na dole ale też plecy i dół tak jak bym miała okres dostać .
Bachuta kochana wszystko będzie dobrze :-) jeszcze może rzeczywiście jest czas żeby się schowały .

Gosia, cały jeden dzień będziemy w Maladze, bo późno przylatujemy i tam przenocujemy. Potem tydzień w Sevilli i dwa dni na wybrzeżu. Chcę zobaczyć Gibraltar:-)

I urlop szybko minie... Ale już nie mogę się doczekać:-)
Bylam w Maladze rok temu ale nie wspominam dobrze tego pobyty bo bylo zimno :(tylko ze my bylismy w maju... znajomi byli na Giblartarze i byli bardzo zadowoleni.
dziewczyny, w której częsci brzucha czujecie to twardnienie/bóle?
mnie czasami jajniki kluja jak kichne to taki przeszywajacy bol ze az usiasc musze :(
Dziewczyny,
Pomocy!!! Byłam dzisiaj na USG, maluszka widziałam,serduszko bije, wszystko niby ok, ale ginekolog moja zwróciła uwagę na tzw. omphalocele - czyli, że jelita itd. nie są jeszcze schowane do środka. Niby chyba jeszcze nie muszą być schowane, ale ona sprawiała wrażenie jakby ją to jakoś dziwiło. Przyznam, ze sie wystraszyłam i oczywiście naczytałam się w necie strasznych historii. Niektóre z Was mają już dzieciaki albo są dalej w ciąży... Czy to na tym eatpie normalne, czy też tak miałyście??? Strasznie się zmartwiłam, a kolejne badanie dopiero 16.09 :((
bedzie dobrze.. lekarz czasami cos palnie a potem my sie stresujemy...

Muszę się pochwalić, że w końcu wybrałam się po spodnie do h&m. Za dużego wyboru nie było, szczególnie w moim rozmiarze, ale udało mi się kupić jeansy z długim pasem ciążowym. I tak mi teraz wygodnie :)))

Bachuta nie orientuje się kiedy jelitka się chowają, ale moja bliska koleżanka rok temu urodziła córeczkę z jelitkami na wierzchu, cała ciąża była ściśle monitorowana, wszyscy gotowi, Hania była operowana tuż po porodzie, czyli umówionej wcześniej cesarce i teraz poza blizna, Hania nie jest normalnym wesołym roczniakiem. Oczywiście życzę Ci oby jelita się schowaly, bo to był ogromny strach i stres dla rodziców, operacja dość poważna. Ale w razie czego pamiętaj że obecnie medycyna radzi sobie z takimi przypadłościami.

reklama
Bachuta , wszystko będzie dobrze :) Tak jak mówią dziewczyny :) Nie ma co sie stresowac , tylko za jakis czas powtóz badanie :)
Ja dzisiaj oprocz bolu kregoslupa czuje sie dobrze, ale psychicznie nie za fajnie...
Eh Ci mężczyzni to chyba zapominaja ze jestesmy w ciazy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry