Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dopiero co czekałyśmy na widok kropeczek na USG, a tu już połówkowe....
a ja jeszcze nawet nie poczułam że w ciąży jestem. tzn nie dotarło to do mojej świadomości
Ja dzis juz zapisze sie na polowkowe ale rzeczywiscie ten czas leci....oby dzis bylo wszystko dobrze...milego dnia kochane!zero wizyt w porcelanie i dobrego humoru!
Witam kobitki
Leżę sobie rano w łóżku i rozmyślam, bo zasnąć już się nie dało... No i wydedukowałam.
Pamiętacie, jak się w czwartek źle czułam i gorączke miałam? Otóż to ja właśnie byłam pierwsza chora na tą grypę żołądkową. Tylko co to za różnica jak i tak czy siak porcelane zaliczałam. I się nie skapnęłam. Na szczęście doczytałam, że to nie szkodzi dzidzi.
Mąż już dziś bateryjki naładowane i jest git
Trzymam kciuki za wizyty, tyle ich dzisiaj && :-)
A dla wszystkich na pyszny początek dnia drożdżówka z jeżynami. A ja zaraz się na grejpfruta rzucę
Sie witam ja dZis ode do gin bo musze jesCE cutologie ogarnac o wstepnie poprosilam zeby na usg podhladnela czu wSzystko ok . Wiec mama nadzieje ze sie da namowic.
Co do boli mnie wlasnie cos zaczelo pokluwac w kroku i mam takie dziwne tez uczucie nawet ciezko opisac.
Cześć dziewczyny. Właśnie czekam na wizytę. Odebrałam wyniki moczu i już jestem przestraszona bo bakterie wyszły mi na poziomie 1000 a norma jest do 500 martwię się że jakaś infekcja. Za chwilę wchodzę to się wszystkiego dowiem.
Kobita, anulka marcowa, trzymam kciuki za Wasze i swoją wizytę
Kasik Powodzenia na cytologii
Ania mialam 1000 i pani dr powiedziala zeby powtorzyc mocz bo prawdopodobnie probka zanieczyszczona bo to za my wynik zeby cos sie dzialo. Ja jeszcze nie powtorzylam bo chora