reklama

Marcowe mamy 2015

Krropelka no czuj sie winna! :) polowa juz skonsumowana bo to wersja extra large. :) Dalam jeszcze zabek czosnku. Pyszne i zdrowe zatwierdzone do ponownego spozycia.
Przykro mi ze z basenem tak wyszlo. Ja jutro ide do lekarza zobaczymy co mi powie. Na razie zamiast papieru toaletowego uzywam chusteczek sensitive dla dzieci i dobrze odkryć ze te z Aldi tez są ok.

reklama
Anulka, Kobita bardzo wam gratuluję udanych wizyt ;-) Ana trzymam kciuki za jutrzejsze usg &&&

Super się czyta takie wiadomości :tak:

Ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem nie wiem dlaczego :-( Ale daję radę i humor mi dopisuje bo dziś zaczynamy 15 tydzień i nowe odliczanie :-D

Odkupiłam na Allegro ćwiczenia dla kobiet w ciąży, które kiedyś były dołączone do Shape. Zrobiłam zestaw dla początkujących i czuję się cudownie w końcu jakiś ruch. I okazuje się, że forma nie jest zła. Miło się zaskoczyłam :) Więc następnym razem zrobię cały program.

Patrycja, doskonale Cię rozumiem. Ja też jak poćwiczę, to tak jakbym więcej energii miała:-)
Właśnie wciągnęłam śledzia na kolację. Ale był pyszny...

Sunajka, zdecydowanie kuleczki:-)

Dobry wieczór:-)
Gratuluję udanych wizyt !!!!! I jednak chłopaczek się dzisiaj ujawnił;-)
Mitak bardzo brakuje ćwiczeń przez ostatni rok bardzo intensywnie ćiwczyłam tabate cardio tbc i trochę siłowni..no ale dziecko najważniejsze- mąż obiecał że jak tylko poczuje chęć powrotu po porodzie to mam pędzić ćwiczyć zobaczymy jak będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry