dzień dobry!!!!!!Sunajka widzisz jak dziecko dba o mamusię i dzidziusia w brzuszku?????mój syn jak kiedyś jechaliśmy podmiejskim to powiedział,że mam nie duśić żadnych przycisków ani niczego nie dotykać w autobusie,bo tu są same zarazki i on to za mnie zrobi!!!a potem powiedział,że jak nie będę mogła karmić piersią ton żebym nie kupowała mleka Bebilon,bo on ma w składzie dużo żelaza i dziecko będzie bolał brzuch!!!!!Iman85 ja dwie poprzednie ciąże chodziłam na NZF i lekarz nawet nie poinformował mnie o takim badaniu,że w ogóle istnieje!!!pierwszy raz będę miała robione jutro!!!co do orzechów to dobrze wpływają na mózg naszej dzidzi,ale faktycznie trzeba uważać bo są silnym alergenem!!!Ewa ja też miałam zespół niespokojnych nóg...zaczęłam brać magnez i jest duża poprawa...nawet bardzo duża!!!Micela nie smutaj...nie wolno nam!!!chociaż i ja mam takie nastroje,że tak bez przyczyny ryczę jak bóbr!!!Anulka miała wczoraj smutny dzień,ale dzisiaj proszę jaka rozpromieniona..dzięki dziewczyny za info na temat rogala...właśnie kupuję taki jak ma Ptrycja!!!!miłego dnia Laski..a propos lasek to ja nie mogę na siebie patrzeć!!!!