reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Hej :-)

Jestem po badaniu przezierności. NT wyszło 1,2mm także jest dobrze.

Znowu widziałam moje maleństwo. Strasznie ruchliwe. Przez chwilę widziałam nóżki i rączki. Udało się przez parę sekund posłuchać serduszka. Tylko kilka sekund bo uciekło szybko :-D

Jestem teraz spokojniejsza :-):-)

Tak jak piszecie dla takich kobiet ciaza to przypadek... dziecko niestety nie ma wyboru matki ani ojca...szkoda malenstw bo juz na starcie maja ciezej...moim zdaniem powinno byc to karane....
iman gratulacje.udanej wizyty

Gratuluję udanych wizyt!

Co do dziwnych kobiet. Siedzimy sobie z Teściówką w ogródku restauracji w Gdańsku (btw. polecam "Tapas Rybka", jeśli będziecie na plaży w Brzeźnie, jedzenie mistrzostwo świata!), obok nas rodzinka, chyba kobietka w ciąży i jej rodzice. 1. Wokół nich pełno butelek po piwie. 2. Kobieta w zaawansowanej ciąży, na oko jakiś 7msc. 3. Kobieta wypija piwo duszkiem. 4. Odpala papierocha. 5. Wulgarnie komentuje wszystkich wokół.
Brak słów po prostu... :szok::szok::szok:

reklama
Boze...slyszalyscie o 4latku ktory zmarl na.meningokoki w warszawie:((((???az mnie ciarki przeszly....
Musze doszczepic swojego 3latka bo szczepilam rok temu a teraz powstala noawa szcz przdciw nowym szczepon lece do przychodni w tyg niech mi wypisuja i doszczepiam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry