reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ja tez nie potrafie odnalezc watkow zamknietych :(. a chcialam sie pochwalic zdjeciem mojej Dzidz z dzis.
a co do palcyh pijacych itp. matek to mnie krew zalewa na sam widok. a podobne mordercze odczucia mam jak widze mamusie kopcace maluchom prosto w twarz na placu zabaw.... kiedys bedac w chinskiej knajpie w srodku widzialam jak na zewnatrz przy stolikach zasiadla mloda mama. w wozku miala na oko roczne dziecko. jej facet przyniosl zarcie a ona odkrecila butelke malucha i nalala w nia coca-coli z puszki. po czym ladnie zasmoczkowala i podala dziecku. do tego do reki wielki chips krewetkowy. a na to wszytsko wyjela fajke i zaczela puchac dymem w strone wozka. bylam w szoku...

Dziewczyny temat o naszych wątkach zamkniętych jest przyklejony dla ułatwienia na samej górze. Proszę zapoznajcie się z nim. W środku znajdziecie wszystkie potrzebne informacje oraz link bezpośredni. Warto sprawdzić czy każda z Was ma włączony do nich dostęp

reklama
Iman85 dzieki :). wkleilam juz moja Dzidzie :)
a mnie przeziebienie dopadlo. bol gardla, ucha a dzis doszedl katar. i cos mi splywa na gardlo co powoduje, ze mi caly dzien niedobrze. choc mdlosci niby juz jakis czas temu pokonalam. marze o mojej ukochanej polopirynie, ktora by mnie postawila na nogi, ale co zrobic. trzeba jakos przetrwac na herbatce z miodem i cytryna i doraznie panadolu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry