karola322, myślę, ze możes tantum verde w aerozolu. no i coś do ssania, najlepiej zapytaj w aptece. to już 2 trymestr, wiec można więcej troszke farmakologii
(...)
ktoś już tu kiedys pisał, że bąbelek nie lubi wtorku.
mój też nie lubi. zdecydowanie. dziś ponownie skłon przed porcelanką. tak bez zapowiedzi nawet specjalnej.
no coś mi mówi, że to moje dziecięcię urodzi się we wtorek i do ostatniego wtorku da matce popalić ;-)
Elżbietka, to Moje Maleństwo wtorku nie lubiło, BARDZO... Też stwierdziłam, że na pewno we wtorek urodzę!
Piszę w czasie przeszłym bo teraz odpuściło mamie wtorkowe spotkania z porcelaną, właściwie odpuściło dolegliwości w ogóle

Czego i Tobie życzę!
O Tantum Verde pytałam w aptece, powiedzieli że można. Teraz też psikam trochę, bo postanowił się odezwać ząb mądrości

Mam całe obolałe dziąsło i aż rana mi się robi. Boli

A tantum pomaga na stany zapalne więc jest dużo lepiej.
Co do nałogów jakichkolwiek to jestem całkowicie na NIE. Nawet nie mówię o narkotykach, bo szkoda język strzępić nad patologią, ale papierosy czy picie są wg mnie niedopuszczalne w ciąży. Zero tolerancji. Kropka.
Teraz nawet cukierka z alkoholem nie jem haha. ;-)
Kropelka, gratuluję udanej wizyty! Kolejny fikający maluszek, witaj w klubie ;-)
Z@t, gratuluję kolejnej córci

i tego, że krwiak się ulotnił, ulga! :-)
Madwa mam to samo. Jak oglądam Wasze fotki z usg, to łezka się w oku kręci ;-)
KasikP, to równiez trzymam kciuki za wizytę
&&&