Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anet ja miałam prywatnie przeziernosc, 450zl z testem pappa w tej cenie ale podobno można na nfz iść.
Witam nowe marcoweczki. Przyznać się czy któraś jest z Poznania?
Kartagina, dla mnie jesteś wielka! ;-) Cudownie, że masz wsparcie męża, to przecież Wasze życie i Wasze decyzje.
Pisz do nas często, bo z nami szybko leci czas i ani się obejrzymy a zaczniemy się rozpakowywać Oby wszystkie w marcu ewentualnie w końcówce lutego. Jesteśmy z Tobą
Witam również inne nowe marcowe Mamy! Zapraszamy, faktycznie będą tłumy na porodówkach :-)
Oj przepraszam:-/Kartagino:-) jakoś źle poczytalam;-) wow to super jak juz 4 dzieciątko w drodze:-) ...pewnie dziwnie patrzą, mogę sobie wyobrazić ale ha podziwiam takie mamuśki:-) powodzenia!
Ana oj to trochę skasowali Cię ale najważniejsze żeby jak najwcześniej zdiagnozować ewentualne choroby czy wady także rozumie ze w takich sytuacjach nie patrzy się na kasę. A i co to za test papa:-/?
Czlowiek pojdzie po dziecko do szkoly, a tu juz fura czytania
Kartagina podziwiam i szacun za cierpliwosc. Jestes wielka. A co do rodzicow, ja sie moim nawet boje powiedziec, bo wiem jaka bedzie reakcja. Na szczescie mam wsparcie u męża i generalnie pozytywne reakcje choc ludziom ciezko z mysla ze ktos swiadomie mozna byc wielodzietnym. Trojka to na bank wpadka a pozniej to juz w ogole dramat
Ja mam skierowanie na pappa na nfz. Inaczej 500 zl, jak ktos wskazan nie ma.
kradz dzięki za miłe słowo! czasem sąsiedzi i znajomi wspierają bardziej niż rodzina ja taka matka polka jestem
dużo nas ale jak jest czadersko potem jak co 2-3 dni któraś pisze że już rozpakowana, normalnie wysyp będzie!