reklama

Marcowe mamy 2015

Anet ja miałam prywatnie przeziernosc, 450zl z testem pappa w tej cenie :) ale podobno można na nfz iść.
Witam nowe marcoweczki. Przyznać się czy któraś jest z Poznania? :)

reklama
Co do wcześniejszego tematu o migrenie to też wczoraj miałam, strasznie mnie męczyła a dzisiaj też już mnie zaczyna boleć głowa :(

tyle dobrego w tym dniu, że idę do lekarza i zobaczę mojego małego fasolka :D

Kartagina, dla mnie jesteś wielka! ;-) Cudownie, że masz wsparcie męża, to przecież Wasze życie i Wasze decyzje.
Pisz do nas często, bo z nami szybko leci czas i ani się obejrzymy a zaczniemy się rozpakowywać ;) Oby wszystkie w marcu ewentualnie w końcówce lutego. Jesteśmy z Tobą :tak::tak::tak:

Witam również inne nowe marcowe Mamy! Zapraszamy, faktycznie będą tłumy na porodówkach :-)

Ostatnia edycja:
Witaj mamaMATIEGO gratuluję.

Mamy jakiś magnes na forum :-)
Któraś mama jeszcze podczytuje śmiało śmiało ujawniać się nigdy nie jest za późno :rofl:

Ana ja mieszkam niedaleko Poznania ok 50 km w Gnieźnie

Ostatnia edycja:
Oj przepraszam:-/Kartagino:-) jakoś źle poczytalam;-) wow to super jak juz 4 dzieciątko w drodze:-) ...pewnie dziwnie patrzą, mogę sobie wyobrazić ale ha podziwiam takie mamuśki:-) powodzenia!
Ana oj to trochę skasowali Cię ale najważniejsze żeby jak najwcześniej zdiagnozować ewentualne choroby czy wady także rozumie ze w takich sytuacjach nie patrzy się na kasę. A i co to za test papa:-/?

Witaj mamaMatiego:-) 3 nowa marcóweczka, super.
Kartagina, może noś ze sobą karteczkę z danymi - będzie szybciej ;-)

Anet, test pappa wyklucza ewentualne wady genetyczne płodu. Ale to badanie wykonuje się jak są wskazania. Nie jest ono standardowe.

Ostatnia edycja:
Czlowiek pojdzie po dziecko do szkoly, a tu juz fura czytania :)

Kartagina podziwiam i szacun za cierpliwosc. Jestes wielka. A co do rodzicow, ja sie moim nawet boje powiedziec, bo wiem jaka bedzie reakcja. Na szczescie mam wsparcie u męża i generalnie pozytywne reakcje choc ludziom ciezko z mysla ze ktos swiadomie mozna byc wielodzietnym. Trojka to na bank wpadka a pozniej to juz w ogole dramat ;)

Ja mam skierowanie na pappa na nfz. Inaczej 500 zl, jak ktos wskazan nie ma.

reklama
kradz dzięki za miłe słowo! czasem sąsiedzi i znajomi wspierają bardziej niż rodzina:) ja taka matka polka jestem:)
dużo nas ale jak jest czadersko potem jak co 2-3 dni któraś pisze że już rozpakowana, normalnie wysyp będzie!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry