reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
nowaewa ja z kolei nigdy nie mialam zgagi. ani w ciazy ani bez. problem zatwardzenia tez mnie nie dotyczy. mam wrecz odwrotny problem. odkad zaszlam w ciaze tylko raz zalatwilam sie normalnie. takze jak nie urok to... :-D

a ja wlasnie zostalam zbudzona z przyjemnej drzemki na sofie. moje dziecko przenikliwym szeptem poinformowalo mnie, ze jest glooodne. i po spaniu. ale za godzine moj M wraca z pracy, zabiera Filipa do swojego brata na tacos.

Zgutek, a ile masz lat? bo jakos nie wylapalam w postach.

Kasienka140590 witaj! Mamy termin na ten sam dzień (u mnie wg OM też wypada 05.03) :-D

Kasikz, super że wizyta udana, ale współczuję lekarza mruka... Ale najważniejsze że widziałaś Dzidzię, więc chyba humor Ci dopisuje, co? ;-);-);-)

Heven, no proszę! rogal to jeszcze rozumiem, ale pościel też :szok: :-D:-D:-D Ja jestem marcowym barankiem stad takie zboczenie barankowo-owieczkowe, poza tym jak nie możesz spać zawsze możesz liczyć :laugh2:

Anulka, ach liczymy do urlopów... Ja idę od 15.10. Ja planuję tylko jakiś dłuższy weekend, może w Krakowie, ewentualnie góry. Ale ty to chyba z hiszpańskiego słońca będziesz korzystać, dobrze kojarzę? :-)

Krropelka, Ana - zdrówka życzę :tak::tak::tak:

Anet, musisz sie przyzwyczaić, bo tu takie tempo to norma, a już nie mówię gdybyś w weekend tu nie zajrzała :szok:
Gratuluję udanej wizyty:tak:. Ja również chodzę co 4 tygodnie, teraz wybieramy się 26.09.:happy:

U nas też dziś nieprzyjemnie, zimno, pada... :no:

Żgutek - o migdałach już wiem :) dlatego napisałam o ziołach i wyszukałam jakieś w necie ale nie jestem pewna czy ja zamawiać, bo niby jest w nich to o czym mówił lekarz, firma wygląda wiarygodnie ale nigdzie nie ma o nich opinii

Hej
Ja jesCze bulam i swojej gin tk dorobila mi przeplywy i zastawke i zajrzala miedzy nogi;) poki co nic nie widac ale jescze wczesnie wiec wiadomo..
Co do porodu nie mam pojecia ostatnio rodzilam w orlowskim ale sa juz tam tak slabe warunki ze masakra. Zelaznanie kusi ale rodzenie na korytarzu tez srednie bede myslec blizej 30;) ewentualnie Inflancka jako zapas lub Madalinskiego

Roni dobrze że juz po wizycie 3 mam kciuki za kolejne Twoje badania

Kropelka
mam rocznikowo 33 lata caly czas się odmladzam bo jestem z listopada wiec niby jeszcze 32 ha ha

Dziewczyny kurcze powiedzcie mi czy macie taki ciągnący ból u dołu brzucha?? wcześniej pobelawała Mnie prawa strona ale to przeszło a teraz taki ból jakbym tam naderwała nie jest bardzo silny ale jednak niepokoi.

Wczesniej jak sie pytalam lekarza o te bole z prawej strony to powiedzial ze to rozciagajaca macica i wiezadła. Wizyte mam dopiero 16 wrzesnia czekam na nią niecierpliwie bo już tak dawno nie widziałam szkraba oby tym razem się udalo dowiedzieć kto tam mieszka czy Jula czy Wojtus.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry