reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Kasikp uwazaj na te opryszczki.... Wpierwszej ciazy mialam w pierwszym i drugim trymestrze i przez to ze pojawila.sie w I musialam potem jezdzic z malenstwem na badania sluchu...ale naszczescie jest wszystko ok.... Smarowalam opryszcke czosnkiem bo nic innego nam nie wolno...

Cześć wszystkim :-)

Witam wszystkie nowe marcóweczki :-)

Okropny dzień dzisiaj, pogoda jesienna idealna do spania.

Idę sobie zrobić kolację. Naszła mnie ochota na kanapkę z szyneczką :-D

Mnie zgaga piecze po soczkach owocowych takich jak Kubusie. Mimo,że o tym wiem to i tak je pije :-p

Ogólnie żadnych dolegliwości ciążowych nie mam na szczęście :-)

Żgutek, micela, a może to takie ciężkie wzdęcia są? I uciskają na brzuszka? Bo ja często mam wzdęcia i bulgotania i czasem jak mi przelatuje coś przez jelita to aż boli podbrzusze chwilowo. Jelita gorzej pracują w ciąży więc może to tylko to? Z dzidziolami na pewno wszystko ok, dopóki nie ma plamień i krwawień to na pewno wszystko dobrze. Nie martwcie się :)
kobita, nie miałam pojęcia że od opryszczki takie powikłania! dlaczego tak się dzieje? Martwią mnie takie rzeczy bo jak dalej tak będę miała z tym katarem to nie chciałabym żeby miało to jakiś negatywny wpływ na bobasa. Kicham co 3 minuty i smarkam całymi dniami. Zaraz od tej chusteczki nabawię się jakiś liszajów na nosie czy coś...
Krropelka, zamiast jedzenia może coś popijaj cały dzień? Woda z cytryną, soki, herbaty owocowe, rumianek itp? Do tego małe przegryzki i może nie będziesz odczuwać takich mdłości. Współczuję Ci bardzo...
Mam w domu sudafed, myślicie, że mogę używać? :)

Ana pewnie masz racje wzdecia to moja zmora..nie mozesz brac sudafedu bron boze!!!kup sobie *spam* spray do nosa moj szwagier jest farmaceuta I polecil mi to na katar plus inne rzeczy z ten serii

Witam marcowe mamusie te stałe i te nowe :) gratuluję udanych wizyt:) Ja dzis też byłam u gin ale tylko na konsultacji badań prenatalnych i dzidzi nie widziałam ale mam nadzieje, że juz na nastepnej wizycie się znowu zobaczymy :):)W każdym razie usłyszałam, że wszystko jest w porządku iony tak już do końca ciąży :) Dziewczyny czy któraś z Was używała gynazol krem w ciąży???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry