Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Roni grunt ze wszystko ok. Zgutek ja czasem mam taki bol ale mysle ze to normalne. Albo uczucie ze ktos mi polozyl ciezki kamien pod pepkiem I nizej. Ja musze czekac do 1.10
Kasikp uwazaj na te opryszczki.... Wpierwszej ciazy mialam w pierwszym i drugim trymestrze i przez to ze pojawila.sie w I musialam potem jezdzic z malenstwem na badania sluchu...ale naszczescie jest wszystko ok.... Smarowalam opryszcke czosnkiem bo nic innego nam nie wolno...
niech mnie ktoras dobije... clay dzien cos przemielam w paszczy, bo wtrakcie jedzenia mnie nie mdli. ale przed i minute po juz tak. ryczec mi sie chceeeee
Żgutek, micela, a może to takie ciężkie wzdęcia są? I uciskają na brzuszka? Bo ja często mam wzdęcia i bulgotania i czasem jak mi przelatuje coś przez jelita to aż boli podbrzusze chwilowo. Jelita gorzej pracują w ciąży więc może to tylko to? Z dzidziolami na pewno wszystko ok, dopóki nie ma plamień i krwawień to na pewno wszystko dobrze. Nie martwcie się kobita, nie miałam pojęcia że od opryszczki takie powikłania! dlaczego tak się dzieje? Martwią mnie takie rzeczy bo jak dalej tak będę miała z tym katarem to nie chciałabym żeby miało to jakiś negatywny wpływ na bobasa. Kicham co 3 minuty i smarkam całymi dniami. Zaraz od tej chusteczki nabawię się jakiś liszajów na nosie czy coś... Krropelka, zamiast jedzenia może coś popijaj cały dzień? Woda z cytryną, soki, herbaty owocowe, rumianek itp? Do tego małe przegryzki i może nie będziesz odczuwać takich mdłości. Współczuję Ci bardzo...
Mam w domu sudafed, myślicie, że mogę używać?
Ana pewnie masz racje wzdecia to moja zmora..nie mozesz brac sudafedu bron boze!!!kup sobie *spam* spray do nosa moj szwagier jest farmaceuta I polecil mi to na katar plus inne rzeczy z ten serii
Witam marcowe mamusie te stałe i te nowe gratuluję udanych wizyt Ja dzis też byłam u gin ale tylko na konsultacji badań prenatalnych i dzidzi nie widziałam ale mam nadzieje, że juz na nastepnej wizycie się znowu zobaczymy W każdym razie usłyszałam, że wszystko jest w porządku iony tak już do końca ciąży Dziewczyny czy któraś z Was używała gynazol krem w ciąży???