reklama

Marcowe mamy 2015

Dotarłam do 450 strony i podsumowuję
Kasikz gratuluję udanej wizyty
Anet Tobie również gratuluję udanej wizyty, ja jak na razie też raz na miesiąc chodzę na wizyty
I Roni Tobie też gratuluję udanej wizyty
Karola spokoju i miękkiego brzuszka i udanej rocznicy
Sealpup super wieści z wynikami jednen stres mniej
Ana trzymam kciuki za przeniesienie

Przepraszam jeśli kogoś pominęłam nie ogarniam NIE OGARNIAM

:-)

reklama
Sunajka, bo tego forum nie da się już ogarnąć:rofl2:.
Kilka godzin przerwy i kilka stron do tyłu!!!

Patrycja, były grzyby? Nazbierałaś coś?
Ana i jak z przeniesieńiem? Odezwali się? Trzymam kciuki:-)

Dobrnęłam po łebkach do końca :-)
Anulka i Natalia ale pojechałyście z tym mixem jedzeniowym
Kasikz zaczynasz batalię z zusem? ja w poniedziałek omawiam strategię ze znajomą księgową
KasikP dobra jesteś czekolada z kapuśniaczkiem
Basidrak zdrówka dla babci i dla Ciebie
Tekścik z ropieniem oczek po prostu super :rofl2: kulam się po pokoju

Patrycja, walka z wiatrakami, pół dnia poświęcisz na przeczytanie naszych postów:rofl2:.
No właśnie zastanawiałam się, czy coś znalałaś. Ja z teściem zawsze jeżdżę pod Włocławek, ale znajomi donieśli, że w lesie sucho jak pieprz i grzybów mało... A tak lubię zbierać grzyby...

Sunajka, niezły tekst z ropieniem. Myślałam, że się posikam ze śmiechu:-)

Jeszcze znalazłam TO:
Dziecko będzie nadmiernie owłosione, jeśli jego matka często ma w ciąży zgagę lub... przytula się do włochatego psa, a łyse – jeśli się depiluje... Dobre?

Ostatnia edycja:
ja też chcę rosołkowy wierszyk...ej no nie bądzcie takie!!!!!!

Haczewski ja się nim posiłkuje

no produkujecie jak mało kto!!!!
my już po wizycie u ortodonty...padam na pyszczek!!!!dziewczyny wiecie jak ja się męczę..do mamy na 3 piętro ledwo co wchodzę!!!!a ciuchy to chyba we workach będę chodziła!!!

mam lepsze..jeżeli kobieta w ciązy poprzytula się do owcylub pudelka..dziecko urodzi się z kręconymi włosami

Ostatnia edycja:
Heven, ja też się szybko męczę i ciągle sapię:-).

Przesądy: wypisałam wam najciekawsze, miłego śmiania się.
1. W ciąży nie wolno obcinać ani farbować włosów, bo po strzyżeniu dziecko będzie miało „krótki rozum” (czyli będzie niezbyt mądre), a po farbowaniu urodzi się rude
2. Ciężarnej nie wolno patrzeć na ludzi nieurodziwych, bo dziecko będzie nieładne. Ta sama zasada dotyczy... osób o innym kolorze skóry!
3. Nie jest wskazane picie wody mineralnej, ponieważ dziecko może mieć wodogłowie.
4. Podczas zmywania naczyń nie wolno ciężarnej polać brzucha wodą, bo dziecko będzie alkoholikiem.
5. W ciąży nie wolno się malować, bo dziecko zejdzie na złą drogę.

heven ja czasem z piętra schodzę do piwnicy i za chwilę znów na piętro to zdyszana przychodzę jak bym maraton przebiegła
Lekarz kazał z ćwiczeniami jeszcze poczekać więc formy na razie nie łapię.

A ja mam problem z suchą skórą w okolicy bioder dokładnie na tych wystających kościach posmaruję się a ona za chwilę się łuszczy coś mi się wydaje, że moja skóra zrobiła się cienką i chce mieć rozstępy :-(

reklama
Natalia_B ten rosołkowy wierszyk bedzie Cię przesladował bo heven też jest na niego chętna:-D Ja też się szybko męcze i ostatnimi czasy spóźniam się przez to do pracy - bo jak chcę przyspieszyć to od razu robi mi się słabo więc zwalniam i wlokę się jak ślimaczek :) o wchodzeniu po schodach nawet nie wspomnę.....:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry