reklama

Marcowe mamy 2015

Natalia, to jest 29-30 listopada 2014r., Solec Kujawski, ul. Bojowników o Wolność i Demokrację 3. Zaraz obok dworca PKP.

Basidrak, mój wet ma brytyjczyka, ale niebieskiego. Cudo :yes: Nie widziałam jeszcze tej barwy o której mówisz, pokażesz?

Przed chwilą byłam nakarmić ptaszyska, patrze... a tam sobie zeberka przeszła jakoś ze swojej woliery do kur. No ganiaj babo za kilkoma gramami pierza.

A to ta kotka, co pisałam :-D
DSC_0952.JPG

Załączniki

• DSC_0952.JPG
    DSC_0952.JPG
    85,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
No Kasiu wirtualnie też będzie miło :-) albo kawkę i torcika imieninowego, też świętujesz 25.11? (czy w jednym z około 10 innych terminów które znalazłam kiedyś w kalendarzu:-p)

Dziś w nocy koleżanka urodziła synka, miał 4260 !!!:-) ale robili jej cesarkę, bo na KTG zaczęły się problemy z tętnem małego więc nie czekali.

kradz o tak terminów jest masa, jako że imieniny powinno się odchodzić po urodzinach to ja świętuje 13.02 bo jestem z grudnia:-)
ewa piękny kocurek:tak:
basidrak superrrr kociaki czy ten po lewej ma kolor błekitny??? Bo tak na zdjęciu wygląda
robiłam dziś badanie moczu i PH mam 7 a wcześniej miałam 5 kurcze nie wiecie za pomocą czego można obniżyć PH???
Pozostałe wyniki moczu w normie.

Ostatnia edycja:
Ja niedługo mam urodziny. Wymyśliłam sobie ze akurat na urodziny chce poznać płeć. Poproszę lekarza aby mi na kartce napisał co będzie i do koperty wrzucił. 15 listopada otworzę a tydzień wcześniej mam prenatalne te w 20 tyg.

Tak sobie właśnie wymyśliłam.

reklama
Ja przez jakiś czas miałam dwa koty.
Na zdjęciu od lewej niebieska kotka. Oferowany liliowy kocurek i lilowa kotka.
Brytki różnią się od maine coonow. Uwielbiam je. Mają inna sierść w dotyku ale charakter trochę podobny. Brytki są bardzo misiowate i cały dzień śpią i obserwują co się robi. Moje nigdy mnie nie podrapaly.

Nie wiem jak wytrzymam do listopada ale cóż. Postaram się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry