reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry;-)
Witam się słonecznie:-) kolejny piękny dzień dziś oby jak najdłużej:tak:
Patrycja piękne zdjęcia:tak:
anulka &&&& za wizytę :tak: Ja też dziś wizytuje o 16:50 tym razem u mojego gina bo l4 Mi się kończy, czytałam że krwotoki z nosa na naszym etapie ciąży są normalne.
Kropelka mnie też ostatnio bardzo boli głowa wczoraj musiałam już sięgnąć po apap w tabletkach nie wiem czym te bóle są spowodowane.
Pójdę za radą Elżbietki i wypróbuje następnym razem te plastry.
mamusia1987 podobno możemy brać w ciąży żurawit- poczytaj o tym infekcje musimy szybko zwalczać.
kasikz my też pozdrawiamy:-)
500 postów opiłam herbatką cytrynową:-D tatuażu nie ma żadnego,:-(:-( ale może też pomyśle o dacie urodzenia mojego maleństwa
Buziaki marcóweczki !!!!!!!!!

reklama
mi na ból głowy...farmaceutka poleciła ciepłą kąpiel,okłady zimne na czoło i spacer!!!przy moim bólu gdzie nie mogłam ruszyć głową a każdy ruch powodował odruchy wymiotne brzmiało trochę hardcorovo,ale pomogło..mąż wyprowadził mnie na ogród i tak chodziliśmy..pod rękę..hi..hi..hi

Siedzę w pracy i nie mogę się skoncentrować rozklejam się non stop, tak się ogromnie cieszę z wizyty. Trzymam za nas kciuki żebyśmy spotkały się w luto-marcu.

Trzymam mocno kciuki za wizyty

Micela, super, że lepiej się czujesz!

Ana trzymam kciuki za wizytę i za sprawy n uczelni &&&

Mamusia, dużo zdrówka!

Krropelka, KasikP
i inne dziewczyny również &&& za wizyty!!!

Heven, dobrze, że jakiś sposób się znalazł, nawet najdziwniejszy – ważne że skuteczny:tak:

Żgutek cieszymy się tu razem z Tobą, mnie po ostatniej wizycie też długo trzymało hihi

Patrycja, piękne zdjęcia! Jesteś bardzo fotogeniczna, w ogóle piękna suknia, ładne krajobrazy och i ach. Nie dziwię się, że cały czas oglądasz haha
Ja też myślałam o sesji na polu golfowym, ale gdzieś ten pomysł umarł, a teraz jak widzę twoje zdjęcia to szkoda, że jednak nie wyszło :-)

Jeśli macie ochotę tu wklejam linki do naszych zdjęć ;-)
Plener:
https://onedrive.live.com/?cid=fe44fc72d67599b5&id=FE44FC72D67599B5!3591&authkey=!AGvnm9dPf9xgSZg
Ślub i wesele:
https://onedrive.live.com/?cid=8340af6998832786&id=8340AF6998832786!26919&authkey=!ALDuvjImEbIRDf4

Hej Mamuśki :) Ale się rozpisyłayście od wczoraj i w ogóle ranne z Was ptaszki:)
Ja też ostatnio cierpię na bóle głowy ale na razie są lekkie więc nic nie biorę:)
Rany jak ja Wam zazdroszcze tych ruchów w brzuchu. Ja jeszcze nic nie czuję a tak już bym chciała.

Mamusia1987 potwierdzam to co pisze KasikP - żurawit możemy brać bo sama to łykam :)
Żgutek wcale się nie dziwie, że nie możesz się skoncentrować Ja pewnie będe miała tak samo :)
kradz świetne fotki :) strasznie radosna na nich jesteś :):) a gdzie robiliście plener??

Z niecierpliwością czekam na swoje USG i mam nadzieje, że maluch się ujawni:)
Ja i mój brzuch trzymamy kciuki za wizyty i chorowitym życzymy zdrówka :):)

Ostatnia edycja:
Micela, dziękuję! Ta koronka to zdejmowane bolerko. Bardzo mi się podobało, bo zdobiło całą suknię, ale jej nie przysłaniało jako dodatek. Na plecach jest zapinane na guziczki, więc mogłam później je zdjąć :-)

Patrycja, Kradz, piękne te sesje:-) Fajnie się ogląda i od razu humor się poprawia:-)

Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach, Ana, a Tobie dodatkowo na uczelni!!! Trzymam kciuki.

Żgutek, takie chwile są piękne i jeśli to możliwe to powinnyśmy cieszyć się nimi jak najdłużej:-)

Buziaki marcóweczki na cały piękny dzień!

A z tymi tatuażami to jest tak, że jak się zrobi jeden, to nie ma zmiłuj, kolejny też będzie... Nie mylę się???
Ja z drugim zwlekałam długo. 9 lat... I zrobiłam go, przyznam się nieśmiało, że byłam już w ciąży... 3 dni mi się okres spóźniał... Śmieję się, że pierwszy tatuaż powstał, jak urodził się Igor, a kolejny jak ma się urodzić kolejne maleństwo. Czyli wychodzi na to, że jeden tatuaż - jedno dziecko;-) Dobra, to trzeciego tatuażu nie robię :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry