reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Witaj Kolorowa, rozgość się u nas:-) Wpisz się też na listę Marcóweczek, napisz coś więcej o sobie jeśli masz ochotę. Partycja nada Ci też uprawnienia do wglądu w nasze wątki zamknięte ;-)

Heven już kilka osób mi to mówiło, ale ja jakoś nie widzę podobieństwa :-P

Kradz dziękuje :) mieliśmy sesję na Mazurach. Oglądam Twoje :Piękne zdjęcia, piękna para !

Kolorowa witam na forum :) jak w końcu ruszę się z łóżka wyślę Ci wiadomość prywatną.

Jeden tatuaż mam ten na karku i szczerze to żałuję, był spontaniczny. A drugi zrobiłam na żebrach z lewej strony. I ten bardzo dużo dla mnie znaczy bo zrobiłam napis po tym jak moja mama zgięła w wypadku samochodowym. Mam jej imię i słowa "Things end memories last forever".

Dzisiaj nie mogłam spac w nocy, więc teraz dospałam i jeszcze leżę w łóżku
Kciuki za wizyty &&&

Hej :-)

Ja dzisiaj zaliczyłam już wizytę u endokrynologa. Przepisała mnie euthyrox. Większą dawkę.

Po wizycie zaszalałam i kupiłam sobie parę niezdrowych rzeczy. Jedną z nich jest cola. Już ją prawie wypiłam :-P

Witam nowe marcóweczki :-)

Dziś przyjeżdża moja siostra z siostrzenicą :-) Uwielbiam tą małą :-)

kradz piękna sesja i taka radość z Was tryska:tak:
Patrycja doczytałam twojego bloga bardzo Mi się podoba;-)
My już po krótkim spacerku teraz zabieramy się za ogarnianie i szykowanie na wizytę:-D
Na obiadek dzisiaj robimy krupnik- kolejne podejście zobaczymy czy wstręt mi już minął, bo smaka mam:tak:

dziewczyny nie macie pojęcia jak różnią się wasze zdjęcia ślubne od tych sprzed 12 lat!!!!!my mieliśmy sesję w pałacyku i w parku!!!

Patrtcja ja mam na bicepsie imię zmarłej córki!!!
Anulka nie mów chop...nawet się nie będziesz spodziewać....i sru trzeci tatuaż zrobisz!!!a tatuaże wciągają..ja też chcę zrobić następny,ale w ciąży to nie bardzo..co???mój mąż do tego mnie namawiał,ale na drugi tatuaż to już kręci nosem....

uciekam na miasto,muszę z młodym iść na ekg...musi mieć badania porobione na trening i padło na mnie bo mąż w pracy!!!

a i jeszcze jedno.....spotkałam wczoraj znajomą a ona do mnie czy ty nie będziesz miała przypadkiem bliźniaków?????????ręce opadają!!!!

Ostatnia edycja:
KasikP super, że się podoba :) właśnie zamówiłam profesjonalny szablon. Jak już się pojawi z chęcią się pochwalę.
Heven tatuaż to super pamiątka. My zastanawiamy się z mężem o tatuażu z imieniem maleństwa jak się urodzi. Chociaż mój K zawsze sceptycznie patrzył na tatuaże od mojego drugiego jakoś mu się zmieniło.

Na drugi tatuaż M bardzo kręcił nosem, bo on tatuaży nie lubi... I jak to czasem bywa, do domu wróciłam z innym wzorem i w innym miejscu... M się do mnie nie odzywał przez parę dni. Ale jak mu powiedziałam, że mi się spóźnia okres i zrobiliśmy test i wyszły dwie kreski, to stwierdził, że jak on ma się dalej na mnie gniewać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry