Patrycja mmm sushi uwielbiam ale niestety My nie powinnyśmy jeść sushi z surową rybą buuu, przynajmniej jak się wieczór rozkręci to szaleństwa bez obaw ha ha.
Fajny pomysł takie randkowanie
Anulka niezły romantyzm wiesz, że mój dzisiaj też pociągający i też średnio się czuję więc dobra żona zrobiła kolacyjkę.
Ja książek nie znam żadnych, ale sobie poczytam co proponujecie
Kradz słodki wariat u Mnie to ja wstaje i robie sniadania zawsze nawet jak nie szłam do pracy i byłam chora to wstawałam o 6 robiłam i szłam spać.
Kama gratulacje Poli no w końcu dziewczynka
Heven ja się czasem dziwie, że my po prawie 13 latach jeszcze cały czas jakiś romantyzm a teraz to naprawdę jesteśmy mega szczęśliwi i tym bardziej nie szczędzimy sobie czułości. Zakaz seksu żart?? Ha ha
KasikP fajnie już, że po wizycie i że ok. Ale masz okropne zakazy …
Kartagina my już tu Wszystkie się zżyłyśmy i myślę, że już każda z osobna trochę uzależniona od forum. Dlatego, że się zgrałyśmy dość dobrze będziemy dla siebie wsparciem do końca i mam nadzieję, że dłużej. Trzymaj się o każdym pamiętamy mimo iż ktoś myśli że jest niewidoczny bo jego Nicku np. nie wymieniamy.
Sealpup masz 100% rację ja też mękolę, że Mnie plecy bola i dupka ha ha ale to nic w porównaniu z tym jak ktoś leży. Generalnie każdy dyskomfort nie fajny ale mamy siebie i damy radę.
Buziaki dla wszystkich ja pomału się klade