reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry :)
My juz wyspane za oknem szaro buro zaraz zrobimy sobie sniadanko :)
Heven nie martw się ruchami wogole może masz łożysko na przedniej ścianie jak ja i dlatego nie czujesz ruchów. Mi pani doktor powiedziała ze nawet do 22 tyg mogę ich nie czuć wiec uszka do gory ;)

reklama
Dzień dobry Brzuchatki kochane

Zarunia kciuki za Lileczkę i za badania

Xenian ja właśnie tak miałam że mega twardniał robił się duży,bolał, nie załatwiałam się wtedy 3 dni przeginałam też trochę z pracą i dużo stresu miałam. Brzuch mi się do tego stawiał, lekarz kazał brać nospę ja brałam espumisan. Brzuszek zmalał, skontrolował wszystko i jest ok. Lepiej zawsze skonsultować takie bóle ale nie koniecznie to coś złego
Karola biedaku zdrówka

Dziewczyny martwię się o Charlie, Kordosię, Kartaginę, Rurkę, Basidrak i o inne które dużo pisały wcześniej mam nadzieję że jest ok. Agaawa pewnie zapracowana jest dlatego nie pisze.

Natalka, Patrycja pójdę pójdę bo dzisiaj znów 2 x rano porcelana makabra ale to tak jak mówie nerwowo a nie ciążowo 14 pójde pogadać i mam nadzieję, że od środy 15 będę się w domu inkubować. Proszę 3 mam kciuki żeby 14 się zgodził.

Z@t dobrze że z córeczką się wyjaśniło i że piesek się znalazł buziaki kochana

Kradz do Mnie też doleciał od Anulki gołąb i od poniedziałku pięknie.

Miłego dnia wszystkim bez dolegliwości, zmartwień, chorób.

Buziaki

Hej dziewczyny. Ja dziś mega niewyspana. Mój syn pajęczak (długie to i chude) postanowił wykończyć mnie w nocy. Śpi teraz między nami i uwziął się dziś na moją stronę. Rany, ile ja dziś w nocy kopniaków dostałam, albo zarzutów ręką, parę razy z łokcia... Masakra. Ot dlaczego nigdy nie lubiłam spać z dzieckiem. O ja wyrodna... Jak Igor czasem przyjdzie do nas do łóżka, to ja się zawijam i idę do jego pokoju. Bo mojemu M nic nie przeszkadza, tak mocno śpi...

Kciukasy za wizyty, słonka ładnego i miłego dzionka.

Powodzenia na wizytach i odpoczywać. Nie przeginajcie z pracą ;-)
U nas też śliczna pogoda, ale z rana chłodno. O 8-mej 5 stopni.
Ja się dziś z domu ruszę i po targu połażę. Może tego fikuśnego cytrusa znajdę? I nowe majtki :-p haha
Taki mix :-)
To do potem kochane :-D

Witajcie,
I u nas słonko świeci.
Dzisija mój przedszkolak został w domu więc będzie wesoło.

Haven nie martw się o te ruchy, ja też nie czuje, a to moja druga ciąża i niby powinno być wcześniej coś czuć ale na razie cisza .
Karola dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku.
Z@t dobrze że już się troche wyprostowały sprawy u Ciebie no i dużo siły życze

Wszystkim mnóstwo słoneczko i dobrego dnia

dzień dobry:) wreszcie piątek i weekend tuż tuż:)) tak marzę o odpoczynku bo przeziębienie mnie dopadło:(
trochę marudze w pracy ze nie chce mi sie tu siedzieć ale w sumie na L4 tez nie chcę iść, nie lubie siedzieć w domu bo świra dostaję i wymyślam jakies głupoty do nowych zmartwień... a tak to w pracy nie ma czasu myśleć o głupotach:)) więc tak myślę że jak z ciążą będzie wszystko ok to bede chciała pracowac jak najdłużej się da... no ale to się okaże jeszcze;)

z@t dobrze że wszystko sie jakos poukładało :)
no i kciukasy za wizyty dzisiejsze :-)

Jak dobrze Was mieć:-)
U nas też zimno, prawda Patrycja?:-)mam nadzieje że się rozpodzi.
Korzystając z chwili wolnego jadę na zakupki, muszę spodnie kupić bo wszystkie z poprzednich ciąż spadają ze mnie a wieczorem babski wieczór się szykuje. Co by się ttrochę odstresowac.

Dzień dobry ;)
Dzisiaj mam lekkie mdłości. Może dlatego, że nie jadłam rano bo na 10:00 umówiłam się z przyjaciółką na śniadanie...

heven, ja też nie czuję ruchów... myślałam, że synek zacznie dawać o sobie znać, a tu nadal nic. Pewnie parę tygodni i nasze bobasy już będą fikać :)
Żgutek, dziewczyny może mają dużo na głowie... a może nie wchodzą już na forum. Nie wiem :) ja tam się uzależniłam i jak tylko mam jakieś pytania to do Was najpierw :p

Dzisiaj nie ma zajęć więc odpoczywamy. A jutro? haha nie uwierzycie, mimo mojego zwolnienia muszę iśc na 2-3 godziny do pracy! Dla mnie to jakaś parodia, ale co mam zrobić. To akcja promocyjna u mojego klienta, którą zajmowałam się wcześniej i jak przyszło do dnia promocji to nie ma komu jechać. Mój szef osobiście mnie zastąpi, ale druga osoba potrzebna. Inni się wypięli :/ idę z szacunku dla szefa, ale od poniedziałku po pierwsze nie spędzam godzin przed kompem pracując i odbierając telefony, a po drugie gdy ktoś coś potrzebuje w firmie to nie do mnie z tym proszę... wkurzyłam się strasznie.
Mimo wszystko udanego dnia :) ja dostałam fajne słonko od Anulki więc dziękuję i zamierzam korzystać :)

reklama
Micela nie radzę sobie.. Dzisiaj przespałam prawie całą noc, ale to ze zmęczenia. Zacznę chyba chodzić na spacery przed snem, może pomoże.

Żgutek ja też się martwię i zastanawiam co z dziewczynami.

Do góry