HukuKropelka no Ci nasi faceci potrafią humor poprawić:-) zamiast biżuterii /bielizny/kwiatów kup mi kochanie wózek tudzież pieluchy:-)my wczoraj kupiliśmy navingtona cadeta, dzisiaj m zrobi przelew i już tylko czekać:-)
Kradz ja już w domu, lekarz powiedział że to co mogli to zrobili, reszta zależy ode mnie, czyli leżeć, odpoczywać, pachnieć- w praktyce inaczej to wygląda staram się leżeć jak najwięcej.
Mam jeździć na ktg z racji tych wód, mój lekarz co dwa tygodnie chciałby robić usg żeby kontrolować ich ilość. Skurcze się pojawiają Ale bez boli, ta akcja z niedzieli to podobno czasem się zdarza tak tuż po założeniu pessara że szyjka i brzuszek walczą z nim- haha chciałaby się skubana skracać a tu klops. To co mnie niepokoi to to że stwardnienie brzuszka trwa długo, nawet ponad minutę trzyma i ciągnie w dół, czuję wtedy ten pessar albo coś tam gdzie słońce nie dochodzi;-)
Dziękuję kochane kobietki za troskę i wsparcie, przekazałam Gosi ze ma czekać w kolejce na swoją kolej.
Aknytsuj to jak tylko będziesz miała ochotę przyjechać na ploty kawę tudzież herbatkę zapraszam:-) ja mieszkam w osiedlu adria takim nowym przy moście siekierkowskim
Sunajka świetny patent z tym spacerem, ja mam 25 metrów ogródka i po 15 minutach zabawy na dworze dziewczyny uciekają na plac zabaw za ogrodzeniem