Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tam jak nie musze to nie wstaje. dzis sie zbudzilam po 9. akurat jak moj M wrocil z Filipem z kursu plywania.
a za oknem mamy piekne slonce. wiec sie umowilam na 12 z kolezanka na lyzwy do centrum. w tym roku miasto zrobilo male lodowisko na ryneczku, ale przez ta pogode ani razu nie bylam z Filipem. bo jednak ja jezdzic nie bede to w jakims wietrzysku bym nie wystala. ale dzis nawet wiatr jest umiarkowany. i to sloneczko.
tylko spac mi sie chce, bo jakas koszmrna noc mialam. ciagle sie budzilam. raz to godizne nie spalam. jakos mi bylo wyjatkowo duszno wiec i okno szerzej otworzylam. i mimo, ze spalam dlugo to i tak jestem zmeczona.
No mnie dziss meczyl pęcherz a ze nie lubię lazic w nocy do łazienki bo musze przez tesciow przejść. To czekałam na rano aż przynajmniej teściową wstanie , ona jest pielegniarka na noce wiwc każdy ruch ja budzi.. A teść to pal liko jak zabity śpi ..
Hej brzuchatki :-)
Znowu zamilklam ale teoszke roboty mialam i juz czasu na pisanie mi zabraklo.Poprasowalam to co mi sie wypralo dla maluszka i jeszcze jedna tura z praniem i prasowaniem czeka ale to chyba w przyszlym tygodniu zrobie :-)
Wczoraj zaliczylismy zakupy takie wieksze,byly promocje wiec kupilismy juz pampersy,chusteczki do pupy no i proszek do prania(w plynie) i tak powoli juz zapasy sie robi,jeszcze jakies kosmetyki do kapieli i pielegnacji maluszka Patrycja WOW juz 35tc zaczynasz!!! aknytsuJ super ze mieszkanko sie wam podobalo a taka kawalerka na samym poczatku jest idealna a z czasem dorobicie sie czegos wiekszego ;-) a co do zamknietego to muszisz zagadac z naszymi moderatorkami z@t jest jedna z nich ;-)
Milego dnia ;-)
O właśnie, jak to u Was jest z pęcherzem? Ja w nocy nie wstaję wcale, chyba, że obudzę się z innego powodu (ostatnio skurcze w łydkach;/) to już pójdę do toalety. W ciągu dnia na pewno chodzę częściej niż normalnie ale nie mam tak, że muszę nagle i natychmiast i najlepiej co 10 minut. Znajoma wstawała siku w nocy co pół godziny a w dzień dosłownie do kiosku nie mogła wyjść bo łapało ją nagle i nie była w stanie wytrzymać minuty....
Co do sikania w nocy to ja wstaję ok co 1,5 godziny, w dzień też mnie mała oszukuje i naciska na pęcherz i też ciagle sikam Wczoraj bylismy odwiedzić koleżankę i jej synka w szpitalu i przy okazji udalo nam się zwiedzić porodówkę
Wszystko wygląda fajnie ale w moich oczach pojawiło się lekkie przerażenie, że to już tuż tuż
Okazało się, że w szpitalu który wybrałam są porody w wodzie (prawdopodobnie są bezpłatne) więc zastanawiam się nad takim własnie porodem
Dziewczyny od jakiegoś czasu mam uczucie jakby bolącej skóry na lewej nodze, wczoraj ból zaczął się aż od krocza i schodzi na udo. Nie mogę tego praktycznie dotykać. Miała któraś z Was coś podobnego ???
Ssabrina... Ale mnie wsypalas;-)zrezygnowałam z bycia modem jakieś dwa miesiące temu bo nie wyrabialam z ilością obowiązków. Zostały Patrycja i Iman... Wciąż mam niby uprawnienia moderatorskie więc mogę napisać do admina żeby wpuścił Was do zamkniętego. Wątki zamknięte to rozumiem nasze brzuszki...pytam bo wchodzę z aplikacji na bb więc nie widzę co jest zamknięte a co ogólnodostępne.
Sorki z@t musialam przeoczyc ten moment rexygnacji ale najczesciej sie teraz udzielalas wiec dlatego tylko podalam Ciebie,wybacz ;-) Xenian Ja czasem sie obudze w nocy na sikacza ale najczesciej to wstaje jak moj A. wstaje do pracy i wtedy zalatwiam sie i dogladne jeszcze synka ale nie mam jakies takiej wiekszej potrzeby na nocne WC,w dzien chodze czesto
Ja raczej wytrzymuje noc bez siku.. Staram sie wieczorem nie napijac dużo.. A juz na pewno nie po wieczornym siku.. Bo wtedy to musze okolo 4 wstac... Ale teraz jak sie przeprowadzimy to.. Będę mogla sikać kiedy i ile będę chciała..