Hejka mamuśki!
Dawno mnie nie było, doczytałam Was ale niewiele już pamiętam (amnezja ciążowa u mnie się wybitnie uwidacznia) ;-)
kropelka apetycznie wygląda ten Twój marchewkowiec. Wrzuć przepis, bo w sobotę mam imieniny połączone z babyshower może upiekę jak nie jest bardzo skomplikowany ;-)
Gratuluję udanych wizyt i za wizytujące dziś &&&&
Ja dziś po wizycie i wszystko dobrze. Ninka ma już prawie 2 kg. A wczoraj zaczęłyśmy 33 tc :-)
Dawno mnie nie było, doczytałam Was ale niewiele już pamiętam (amnezja ciążowa u mnie się wybitnie uwidacznia) ;-)
kropelka apetycznie wygląda ten Twój marchewkowiec. Wrzuć przepis, bo w sobotę mam imieniny połączone z babyshower może upiekę jak nie jest bardzo skomplikowany ;-)
Gratuluję udanych wizyt i za wizytujące dziś &&&&
Ja dziś po wizycie i wszystko dobrze. Ninka ma już prawie 2 kg. A wczoraj zaczęłyśmy 33 tc :-)
powiem że bym się nie odważyła przez te wstrząsy
naczytałam się głupsza jestem niż byłam normalnie zaraz odjadę dobrze że zaraz idę po córę do przedszkola bo zaczęłabym rzucać komputerem
Jak trafiłam do szpitala ze skurczami to na usg wyszło że szyjka ma 4 cm czyli jeszcze długa i zamknięta. Dlatego szybko chcieli zatrzymać skurcze. I dobrze że się udało.
Ale kto wie......
Troszke was czytalam I sporo sie dzialo.