• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Elżbietka nie rycz!!! Wiem ze ciężko, ale wytrzymaj jeszcze chwile wkrótce wylezie...

Xenian.. Wiesz w sumie to Ci zazdroszczę tego ze nie możesz się ruszać.. Bo ja czuje sie na tyle dobrze ze mam dylemat czy iść dzis po zwolnienie czy poczekać do konca tygodnia.. W sumie chce mi się juz odpocząć .. Ale znowu wiem ze w domu się zanudzę.. I nie wiem mam jeszcze pól godziny żeby podjąć decyzje... ;(

reklama
elżbietka- nie załamuj się. Ja już dzisiaj szczerze mówiąc szłam do szpitala z zamiarem pozostania na oddziale. Jakoś taką miałam nadzieję, że jak zobaczą mnie taką spuchniętą to mi wywołają dzisiaj poród. Więc wiem, co czujesz:)

elżbietka- nie załamuj się. Ja już dzisiaj szczerze mówiąc szłam do szpitala z zamiarem pozostania na oddziale. Jakoś taką miałam nadzieję, że jak zobaczą mnie taką spuchniętą to mi wywołają dzisiaj poród. Więc wiem, co czujesz:)

Hej mam pytanie do was. Wody plodowe majajakis zapach. Odwczoraj czuje taki dziwny zapach jak by spermy nie kochalam sie z moim M takze nie wiem. Infekcji tez zadnej niemam.

niemoge się doczekać na wiadomości od kropelki.. i ciekawe czy Charlie coś załatwiła w końcu.. Zezłościłam się na nia strasznie trochę mnie poniosło.. eh ale .. mam nadzieje, że wszystko bedzie wporządku ...

Zdecydowałam się na zwolnienie.. jeszcze dziś czekają mnie zajęcia z dziećmi ale od jutra już bede mogła wreszcie odpocząć przed nadejściem małego..

reklama
jutro rano cesarka :) wiedziałam że bedzie trudno lekarza przekonać bo mimo to obstawał przy naturalnym a ja powiedzialam ze nie dam rady i chce cesarke no i w takim razie jutro o 7:30 na oddziale :) dzidzia ma od 3 kg do 3400 .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry