Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No, z grubsza nadrobiłam tak na szybko Kkropelka gratuluję z całego serca Dużo zdrówka i radości Charlie gratuluję Cieszę się że się udało wszystko. Myślę, że aż takie nerwy nie były potrzebne. Dzidzia cała i zdrowa i życzę, żeby u Ciebie ze zdrowiem też już było coraz lepiej A ponieważ duże szczęście tulisz w ramionach jestem pewna, że ono doda Ci sił do załatwienia i swoich zdrowotnych spraw Elżbietka - doczekasz się! Może dziś? Kto wie? Trzymam mega mocno kciuki i coś czuję, że długo się zbiera ale jak już zacznie wychodzić to będzie ekspresowo Sunajka- przepraszamy, że nie dotrzymaliśmy do środy, żeby przepowiednia się sprawdziła Młody miał już dość Ale i tak było blisko
Co ty mnie przepraszasz dobrze ze juz wylazl Martefko! Ze juz możesz tulić synka
Xenian Slonce! To nie ty masz byc chetna tylko Franio hehehhe..
Dziewczyny.. Jak ja się narobiłam! Jak mnie wszystko boli.. Firanka jest! Lśniącą łazienka jest! Czysty piekarnik jest! Obiad dla eS. Naszykowany jest! Poprasowanie ręczniki i posciele jest! Teraz pod prysznic myju myju bo capimy ze cho cho.. I o 17 wyruszamy do starej koleżanki z technikum.. nareszcie jakies blade twarze inne niż na codzien ..
Dziewczynki, skoro jesteście już "po", podzielcie się doświadczeniem Mianowicie ciekawi mnie jak sprawdziły się Wasze torby. Co było super niezbędne, co się przydało, co fajnie było mieć a co się kompletnie nie sprawdziło Chodzi mi głównie o Was, ale oczywiście o maluszka rzeczy też.
Majtki podpaski podkłady na łóżko ręcznik papierowy do podcierania krocza , zwykły ręcznik tantum rosa kosmetyki wiadomo ... to się przydało po 1 porodzie ... niepotrzebnie brałam pakę wkladek laktacyjnych
Na liście, którą dostałam z mojego szpitala jest wata... Zajmuje pół torby a nijak nie potrafię sobie wymyślić jej zastosowania. I zastanawiam się, czy ją brać w ogóle.