Marfetka gratulacje!!!!! :-)
jesli jeszcze ktos urodzil to rowniez gratuluje. ciagle cos sie dzieje i mimo, ze podczytuje forum to czasem nie ogarniam wszytskiego.
musze sie pochwalic, ze pompa dzis odciagnela pierwsze krople siary

. jestem przeszczesliwa :-). poki co bylo tego bardzo malusio, ale mini strzykaweczka odciagnelam to z butli pompy i za pol h dam Teosiowi. potem znow dostawie go do ssania. no i potem znow pompa. oby ruszylo dalej.
a poza tym rzecz dziwna. po porodzie zeszla mi opuchlizna z nog. w sumie ze dwa dni glownie lezalam chodzac jedynie pod prysznic i do wc. ale nogi mi wysmuklaly i stopy byly znow normalne. i tak bylo do dzis. dzis mi tak nabraly wody jak nawet w ciazy nie bylo. cale lydki mam takie jakies sztywne z napuchniecia a stopy to istna Fiona. masakra jakas. czemu teraz?
Elzebietka powodzenia!!!! martwilas sie o swoja pancerna szyjke a tu naseszlo inne rozwiazanie. jeszcze chwilunia i bedziesz tulic Dzidzia

aknytsuj Ty na pewno jestes w 9 miesiacu ciazy? ja bym w zyciu na tym etapie nie ogarnela tego co zrobilas w domu. a firanki? nawet nie chce sobie wyobrazac jak to robilas. Ty chyba jestes jakims cyborgiem. albo bardzo lubisz sprzatac. ja na tyle nie lubie, ze chyba z checia narzucilam sobie taryfe ulgowa ;-)
Z@t jakos tym razem, poki co mnie ominely takie doly. ale z Filipkiem to bylam w podpbnym stanie jak Ty. co prawda mialam innego rodzaju dylematy. ale sie nimi bardzo zadreczalam. co Ci moge powiedziec? minie. sama wiesz, ze poczatki sa trudne bo z Dzidzia nie idzie zapalanowac. ale jeszcze troche i bedziesz wstanie tak wszytsko zorganizowac sobie by ten czas jakos podzielic na wszytskie Twoje Skarby. a Michal? Michaly sa fajne. moj - tez Michal- nie jest tata Filipka. a jednoczesnie jest dla niego najcudowniejszym ojcem ( choc mowi na niego wuja). geny tu nie maja nic do rzeczy. dla niego Filip jest jego synkiem. a teraz ma po prostu drugiego synka.
Xenian faceci sa rozni. jedni potrafia wprost okazac co czuja. a inni sa nieco przerazeni swoimi odczuciami i je kamufluja pod *******ami. moze Ci sie trafil ten drugi typ.
no nic. zaraz bede budzic Teosia na amciu