Jezu.. Napisałam 2 posty wczoraj i je w kosmos wysłało... Dupa a nie pisanie przez tel, :/ teraz już niewiem co pisać a Wy ze 20 stron naskrobalyscie do przodu Hehe
Odnośnie mojego wieku to 37 w przyszłym roku 38 a tu genetyczne są od 38... Nie mierzą przeziernosci karkowej u ginekologa nie ma badań w tym okresie i tyle, genetyczne to test papa plus usg z przeziernoscia właśnie i dopiero jak procentowo wykazuje wysoka możliwość wystąpienia wady kobieta decyduje czy chce aminopunkcje czy nie w każdym razie nieinwazyjne badania nie wykażą wady tylko możliwość jej wystąpienia natomiast inwazyjne dają juz konkretna odpowiedz. Generalnie mnie to nie dotyczy niestety wiec we wtorek dowiem się tylko czy mam dziecko w brzuchu i ew w jakiej jest formie..
Kropelka Norwegia zdecydowanie różni się od Szwecji

zadupie tu ogromne, wszędzie daleko i wszystkiego mało długie terminy na wizytę prywatna wtorkowa zapisywalam się miesiąc temu...
Aleś Ty wysoka :0 nic dziwnego że nie nosisz rozmiaru 34

u mnie niektóre te spodnie z la redute są po 119 nok

ale poczekam do wtorku raczej.
Odnośnie wózka ja mam Atlantic polski po kuzynce, pompowane koła skrętne idealny na wertepy i norweskie górki i doliny

jedyny minus to spacerówka tylko przodem generalnie dużo lepiej jest mieć małe siedzące na widoku

reszta super gondola duża itd potem używaliśmy wózek w przedszkolu do spania przez rok i ciągle jest ok
Boże w ciąży mam jakieś dziwne reakcje na ukąszenia meszek :// od razu pachne totalnie czy to może coś oznaczać?