reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej mamuśki :)
U nas dziś piękna pogoda a ja do końca tygodnia byczę się na L4 :)
Tyle piszemy o tym winie, że mam jeszcze większego smaka niż ostatnio :)

Heven ja bardzo chciałam Natana ale ta moja szuja się nie zgadza :)

Patrycja2301 ja ciągle gadam do brzucha per Lilka i coraz rzadziej dopuszczam do myśli, że przecież to może być chłopak:)

kradz fajny pomysł z nowym tematem - może w końcu nauczę się gotować :) i ja chętnie będę świętować z Tobą imieninki 25.11 bo ja też wtedy mam:)

Żgutek tymi babolami z pracy się nie przejmuj. Daj imwięcej pracy za karę :)

basidrak super pomysł z prezentem urodzinowym :)

Natalia_B to jesteśmy już 3 do świetownia imieninowo-urodzinowego :)

reklama
Zarunia u mnie to nie wiadomo kto zamieszkuje w brzuszku!!!ja mam przeczucie i intuicję,że będzie córa a mąż obstawia syna!!!gorzej jak będzie syn,bo wtedy moja matczyna intuicja legnie w gruzach!!!!zabrzmi to infantylnie,ale ważne żeby było zdrowe dzieciątko!!!
Zarunia to co kiedy świętujesz:-)???

Anulka, mnie też kłuje mega-często! Nie przejmuj się tym.
Jutro wizyta na 14.30 - przezierność, mam mega stres, ale też ciekawa jestem co tam słychać. No i też pierwszy raz szanowny tata zobaczy Małe :)
Trzymajcie kciuki!!!!

Niektóre pytały o pracę - jestem psychologiem i pracuję w fundacji, mam bardzo fajną pracę :)

No to 13.02 będzie się działo na forummmm:-D impreza na całego:-)
heven myślę że intuicja cię nie zawiedzie..mnie nie zawiodła, no chyba że w środę na wizycie płeć się zmieni:-)
ewa&kubuś przepraszam za pomyłkę..:-)
pati już połówkowe rany jak ten czas zasuwa:-)
ehhh..wino uwielbiam chodzi za Mną od kilku dni w środę na wizycie spytam się pani doktor czy maleńką lampeczkę mogę, tak aby nie zaszkodzić dzidziusiowi.

Hej :-) ...ja tez nadrabiam zaległości...tak na raty niestety a ze pracuje prawie codzień od rana do wieczora to czasem nie daje już wszystkiego rady ogarnąć:-( ...mam nadzieje ze jednak pamiętacie ze taka ja:-) między Wami jest:-( hehe
Sorki ze tak nie indywidualnie odpisuje ale po takim opóźnieniu po porostu się nie da;-)
Tez chciałabym jak najwcześniej iść na chorobowe ale tu w Austrii powinno się pracować do końca 7m-ca:-( niestety...no chyba ze jakieś poważne problemy. Oj nie wiem jak dam rady:-/ ale wszytko okaże się w praniu...;-)
... a tu między czasie jakieś zakupy i przemysłowa nią trzeba zrobić, jej...
...czas pewno rozglądnać się za jakiś fajnym i praktycznym wozeczkiem...pewno 3w1 ale jeszcze niestety nic na oku jeszcze nie mam:-/ ..trzeba poszukać kto co poleca na forach:-):-(
..co chodzi o ślub..ulala juz nam stuknela 6rocznica;-) a zamiast kwiatów o pluszaki poprosiliśmy także dla Dzidziusia akurat będzie jak znalazł:-) ...we woreczku;-) czekają na rozpakowanie:-)

Tym co chore i tym co źle się czują zdrówka/szybkiego powrotu do zdrowia życzę, mało boleści ;-) a więcej radosnych i miłych dni z brzuszkiem:p
Pozdrawiam i dobrego popołudnia życzę!!

O to ja pokażę coś mojego :-p Tylko część... bo przy ptakach sama rachubę tracę.
DSC03943.jpgIMG_0296.jpgIMG_0948.jpg20130904-013.jpegDSC02938.jpgDSC09140.jpgDSC08113.jpg

Trochę zaspamowałam :zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC03943.jpg
    DSC03943.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0296.jpg
    IMG_0296.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0948.jpg
    IMG_0948.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 20130904-013.jpeg