reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Tak dokładnie :-) mi w szpitalu bardzo zaufana lekarka powiedziała ze jak jest potrzeba to i częściej można bo to jest obojętne dla organizmu nie szkodzi w ogóle ;-)
Wiec jak mocny katar to i 4-5 razy można

reklama
Charlie i tak ma twoje przeciwciała otrzymała ich sporo w ciąży od Ciebie i jeśli karmiłaś na początku to w siarze tez dużo przeciwciał dostała one się utrzymują w organizmie chyba do pół roku ale nie wiem na pewno może któraś z dziewczyn bardziej jest zorientowana ... spokojnie

a ja mam basenowe pytanie: czy ktoras z Was chodzila moze ze starszym dzieckiem ( jak bylo niemowlakiem) na basen? lub planuje chodzic teraz z maluszkiem?
z Filipem mi nie bylo dane sprobowac, bo od malego mial spore problemy skorne. ale Teos poki co gladziutki jest i chcialabym sie z nim wybrac na basen. chetnie poszlabym na profesjonalny kurs. niestety zaczal sie z poczatkiem kwietnia a byl dla dzieci 3-8 m-c wiec Teos byl za maly. nie wiem kiedy zaczna nastepny i dlatego myslalam by isc na wlasna reke. ale tak jakos mam stresa z takim maluchem ( choc nie widze w tym nic zlego i bardzo chce). moze ktoras probowala i ma jakies praktyczne porady? poczytalam troche w necie, ale wiadomo, ze takie rady od kogos kto tego probowal sa cenniejsze.

Ja chodziłam z Zuzia od 4 miesiąca życia ale nie mam rad żadnych bałam się na własną rękę pod wodę ja wkładać wiec tylko dupkę moczyła

Ale się wyspalam spaliśmy do 9 mały obudził się o 2 o 5 i o 9 żyć nie umierać
Ja na basen z Mają chodziłam od 3 miesiąca chlapanie trzymanie na rękach pod wodę nie schodzilismy pierwszy kontakt z wodą jak masz możliwość to w cielejszym basenie i wchodzisz z przytulnym maluszkiem do siebie choć te maluszki nie mają stresa z reguly ze się zamaczaja

a moja mala na poczatku spala od 2 do 9 a potem od pplnocy do 8 a teraz spi od 22 do 5 rano :D caly czas sie wysypiam :D zuza juz po pierwszej inhalacji :) ale kaszelek ją mocno denerwuje :(

czy to mozliwe ze mala zaczela zabkowac ? slini sie , wklada piastki do buzi i wgl marudna jest , temperatury nie ma , prawie nie kaszle , nie wiem co jedt grane

reklama
Do góry