Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej!
Krropelka ale pyszności!
Sunajka ja też ciągle wpierdzielam coś słodkiego. Miałam fazę ba ciastka, potem na czekoladę, a teraz na ciasta wiec tez piekę
Na moja kuchnię też nikt nie narzeka. Nawet dostaję sporo komplementów choć do poziomu masterchefa jeszcze mi brakuje hehe. Ale gotować i piec lubię
Zaczęłam też szyć, zrobiłam tunike i dwie sukienki jeszcze w ciąży ale teraz nie ma czasu na siedzenie przy maszynie. Jedynie mężowi spodnie podwijałam. Ale na pewno do tego wrócę.
Zazdroszczę umiejętności dziergania. Nie mam cierpliwości do takich działań może na starość?
Jestem przerażona ,mała obok ciemiączka uderzyła sie ,nie płacze ani nic ale ma trochę czerwone . Nic jej nie będzie ?;( zapłakała chwile i mocno dość sie walnęła. Przebierałam ja a ona sie uniosła a na przewijaku mam Polke ;(
31 lipca Mieszko powiększył grono Aniołków. Tak bardzo walczyliśmy o jego życie. Zmarł nagle pozostawiając najpiękniejsze wspomnienia. Tak bardzo nam go brakuje.