reklama

Marcowe mamy 2016

ahhh zapomnialam zanim te drzwi przyjadą zamontują je...mój chodzi do roboty to CIEKAWE kiedy bedziemy sie przeprowazac dzien przed wigilią? :/
nie wspominając że jak ocieplali budynek i robili w środku nie zabezpieczyli okien... i ciekawe KTO W GRUDNIU bedzie mi je mył...
Już zapowiedziałam mojemu ZE TE OKNA Ci budowlańcy mają umyć bo ja w ciązy nie bede ich szorować! bo to nie w moim obowiązku a jeżeli nie ja tych futryn NIE WYSZORUJE zostawie je takie udupione tylko szyby przetrę i mam to w... :P tak sie rozpisałam troche ! ale moj nic nie roZumie i caly czas mi gada ze przesadzam i ze robie problemy z niczego:angry:

reklama
Isia mówiłam mojemu ze jak nie przemalują to sama bede malowac przed swietami tak jak mialo byc...i ze jak znajde jedna reke odbitą mają to poprawiać :D bo nie bede placic tyle kasy za mieszkanie ktore nie jest zrobione tak jak miało być :D bo kolory byly ustalone wczesniej a myslalam ze pomalują jak juz wysprzatają itp. zeby sie nie pobrudzily... a tam drzwi nie ma ani podlogi a juz sciany sa pomalowane!!

Ciekawe czy panie też tak mówią super radocha bo nie wierzę że żadne z dzieci nie tęskniło nagle za mama. W nocy Wiele się dzieje i nawet odważne dzieci w tym wieku mają moment załamania.

Ale uważam że sam pomysł super. Żeby nie było że to krytykuje ;)

A jeszcze wam opowiem jak zwykle mój dziwny sen. Otóż byłam w sklepie i przypadkiem stał tam wózek taki jak chciałam nowy i za 700zł promocja. Więc kupiłam i do domu przyjechałam nim pociągiem. mąż ogląda i pyta gdzie fotelik. Jakoś go przekonałam że w sumie każdy można dokupić. Cena była ok więc spoko. Potem nie mogłam z nim dojść do domu bo co chwilę coś się sypało a to ścianek gondola nie miała a to koła odpadały. W pół drogi do domu płakać mi się chciało że taki bubel kupiłam a tu jeszcze męża się bałam że- i tu nowość -będzie mnie bił w domu. Obudziłam się i zaglądam czy wózek stoi w pokoju. Uf nie było. Jestem uratowana. Hi hi

Ostatnia edycja:
Fanti to miałaś sen :) M wraca do domu i jedziemy zaraz na zakupy. Muszę sobie kupić spodnie ciążowe bo te co mam to mnie uginaja w brzuszek a on raczej będzie coraz większy a nie mniejszy hihi

Ja juz po zakupach :) niby pol godziny poza domem, a jaka radocha i odskocznia :D
Cocosh- nie chcialam urazic zadnej kobiety, ktora decyduje sie na powrot do pracy, bo nie o to mi chodzilo :) tutaj przeciez chodzi o kobiety pracujace na umowe o dzielo czy zlecenie. Ktore nie maja szans na macierzynski.

A ja cały czas leze... nic mi sie nie chce :/ muszę za płot isc po ziemniaki mój pojechał na strzelnicę miał mi pomoc z obiadem :( ogarnąć a zebrał 4 litery i tyle go ludzie widzieli hehh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry