reklama

Marcowe mamy 2016

Manka bardziej myślałam ze się coś zmieni :) jak przyjdzie co do czego Ale on raz potrafi być jak do rany przyloz a raz obrót o 180 i dziękuję.

Poczekam aż książę łaskawie wróci do domu i z nim pogadam szczerze raz a porządnie :)
Mam nadzieję ze mam jakąś siłę preswazji i to do niego dotrze aczkolwiek już była awantura o To mieszkanie to humoru nie ma dobrego :/

reklama
Facet jedzie na kurs. Ma5 dni wszystko w D. Ok odpuszczasz meldowanie się telefoniczne SMS itd. Ale wraca na 2 dni. Ty czekasz na te dni a tu proszę nie miło się zrobiło bo masz inne zdanie odnośnie remontu, seksu nie ma to co go trzyma w domu. Olać marudna babę bo jeszcze pomyśli że ma na mnie jakiś wpływ. To jest typowe myślenie policjantów. niestety.
Teraz masz dziecko w sobie więc argument nie do odparcia potem będziesz wymagała że zajmie się dzieckiem że coś zrobi to usłyszysz że on zmęczony bo praca a Ty tylko siedzisz w domu i zadasz jakichś praw. Kiepsko to widzę a z tego co piszesz to wyniósł takie wzorce z domu.

Młodamama współczucia nie masz za ciekawie :( ehh niektórzy faceci jednak nie dają rady chyba zmierzyć się z ojcostwem bo zabawa im w głowie ale musisz z nim pogadac na poważnie że przecież wasze zdrowie i życie jest ważniejsze niż jego przyjemności jak przyjechał na weekend niech zapi.....la dziecko potrafił zrobić tak!!!

MlodaMama ale bym wpadła do Ciebie na ten obiadek:) mniam mniam
Ja kupiłam sobie spodnie w c&a ale nie takie jak chciałam. Te które mam teraz kosztowały 69 zł i byłam nimi zachwycona... chodziłam w nich codziennie od sierpnia gdyż tylko jedne spodnie ciążowe kupiłam :)
Za te dzisiejsze dałam 109 zł:/ i są rozmiar za duże ale w końcu teraz będzie okres w którym pójdę najbardziej w brzuch... i pewnie biodra :/ więc może nie będą mi spadać a mniejszego rozmiaru nie było :(
Wróciliśmy do domu o 15 i od tej pory leżymy w łóżku. M co chwile chrapie, chyba wychodzi z niego cały tydzień...
A na godz 18 mamy być na urodzinach mojej kuzynki- tej która myla mi okna w tym tygodniu... nie wiedziałam co jej kupić a wino odpada ponieważ kuzynka ma problem z nadużywaniem alkoholu. Rok nie pije więc myślę, że książka będzie ok. Pewnie nigdy nie dostała książki od nikogo...
M nie chce iść bo nie lubi partnera tej kuzynki- parę razy podniósł na nią rękę, targał za włosy i takie tam inne niefajne sytuacje:/ ale i tak spróbuję go wyciągnąć dla kuzynki... żeby wiedziała, że ją wspieramy...

Fanti...myślenie policjantów:/ pewnie coś w tym niestety jest :(
Pamiętacie jak Wam pisałam, że chciałam iść na wolontariat do policji... jako psycholog i spróbować swoich sił przy osobach stosujących przemoc domowa?
Znajomy mi powiedział wtedy, żebym nie wchodziła w to *****...bo nawet sobie nie wyobrażam co tam się dzieje :/

MlodaMama a za Ciebie trzymam mocno kciuki! Żeby Ci się jakoś wszystko ułożyło, tak jak chcesz... tym bardziej że Z dzieckiem nie jest lepiej... wychodzą a raczej dochodzą nowe problemy i sytuacje:/

Mlodamama przykro mi ze mąż ma takie podejście. Faktycznie musicie poważnie porozmawiać bo będzie coraz ciężej się dogadać.

Juz drugi dzień kiepsko mi sie spi przez duszności :(. Lekarka mnie badala, nic nie wyslyszala w oskrzelach i generalnie jakiegoś większego pomysłu nie miała na mnie. Może gin cos poleci jeszcze... Ja trochę się mecze a mam zlecenie na ten tydzień i nie będę mogła leżeć i odsypiać :(

reklama
Dobra w końcu !3 razy pisałam i 3 razy nic nie wysłałam :D bo sie nie dało :p

Hmm przemoc domowa u nas tego jak na razie nie ma tzn. Nigdy N mnie ręki nie podniósł ani nie jest jakiś agresywny :)

Słyszeliście o tym ojcu co porwał tego chłopczyka? To ten ojciec jest byłym policjantem...

Rozmowa dzisiaj była ponad godzinną powiedziałam co mi nie pasuje i co oczekuje od niego ze teraz tylko on mi został bo rodziców mam daleko więc nie będą jeździć tyle km Na każde moje zawolanie itp
ŻE nie chce wylądować e szpitalu i on Na pewno też nie chce mnie tam odwiedzać nie wcześniej niż niż marcu więc musi się wziąść za siebie:)

Pomyl garki poodkurzal pomyl podłogi pranie zrobił powiesił... hmm jakieś światełko w tunelu jest :)
A teraz robi golonka duszone w piwie z kapustą kiszona :p az mi się piwka chce ! :D zimnego lanego z sokiem!
Czekamy Na kolegę który ma do nas wpasc(prawdopodobnie przyszły chrzestny) bo z moim bratem ciężko...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry